• 瀏覽: 4,965
  • 回覆: 50
人以身為貴,家以和為貴,鄰以親為貴,
友以誠為貴,體以健為貴,衣以適為貴,
住以雅為貴,窮以志為貴,富以仁為貴,
心以善為貴,品以端為貴,物以稀為貴,
情以真為貴。👍
廢話。

俄國才是侵略中國之大患。

引用:
原帖由 fb666 於 2019-1-20 07:17 AM 發表
龍吟虎嘯:老俄敢與老美同歸於盡
非常巧合的是,去年十月美國副總統彭斯演講中拉開對華「新冷戰」序幕,發出軍事恐嚇,重提「韓戰舊事」,吹噓美國的軍事打擊力量多麼厲害的時候,特朗普政府又拋出退出美俄《中導條約》的氣球,試圖對俄羅斯發出「新冷戰」威脅,彰顯為了「美國優先」、「美國再次偉大」,不惜與中俄同時「新冷戰」的姿態,當然也不排除特朗普為了從「通俄門醜聞」中趕緊「脫身」做做樣子。

不過,俄羅斯 ...
尾角佬紙老虎,冇膽匪類,冇L用

蘇聯的選擇是,要麼先發制人,要麼讓敵人明白,即使殺死我,你也活不了。

呢個思維,威武

引用:
原帖由 碧海狂憎 於 2019-1-20 07:45 AM 發表
廢話。
老美打咗肥仔未?……冇L用

引用:
原帖由 Df21d 於 2019-1-20 11:43 AM 發表

老美打咗肥仔未?……冇L用
唔使打啦。肥仔已跪低了。

引用:
原帖由 碧海狂憎 於 2019-1-20 11:49 AM 發表

唔使打啦。肥仔已跪低了。
肥仔跪低?核武還在手呀!

引用:
原帖由 Df21d 於 2019-1-20 11:55 AM 發表

肥仔跪低?核武還在手呀!
叫佢唔好去見侵侵。

引用:
原帖由 fb666 於 2019-1-20 07:17 AM 發表
龍吟虎嘯:老俄敢與老美同歸於盡
非常巧合的是,去年十月美國副總統彭斯演講中拉開對華「新冷戰」序幕,發出軍事恐嚇,重提「韓戰舊事」,吹噓美國的軍事打擊力量多麼厲害的時候,特朗普政府又拋出退出美俄《中導條約》的氣球,試圖對俄羅斯發出「新冷戰」威脅,彰顯為了「美國優先」、「美國再次偉大」,不惜與中俄同時「新冷戰」的姿態,當然也不排除特朗普為了從「通俄門醜聞」中趕緊「脫身」做做樣子。

不過,俄羅斯 ...
老大哥就是睇不起你這個二弟,次次見到你都當你係乞兒,還以為什麼中俄合作?昂昂下。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2019-1-20 10:36 AM 發表
俄國才是侵略中國之大患。
根本就是事實,割左咁多土地比這個老大哥,還要笑淫淫樣,無腰骨。

引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-1-20 12:04 PM 發表

根本就是事實,割左咁多土地比這個老大哥,還要笑淫淫樣,無腰骨。
與俄共舞,與日共榮。
敵我不分,恩將仇報。

引用:
原帖由 碧海狂憎 於 2019-1-20 07:45 AM 發表
廢話。
這樣說,你一定有相關反的資料,可否告訴大家?

美國係瓷器,呢樣好蝕底 

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]