• 瀏覽: 20,359
  • 回覆: 158
  • 追帖: 1
+6
引用:
原帖由 chaolininin 於 2019-1-19 09:00 PM 發表
求助芬蘭???芬蘭都只是無力的鼻屎國
芬蘭係冇乜政治實力,但唔係鼻屎國,係歐洲領土算幾大……

引用:
原帖由 想當年...... 於 2019-1-19 08:44 PM 發表
芬蘭總統同加國政府溝通既野個個都唔知,係得俄佬知,笑了
可能因為俄國監控竊聽最先進。哈哈。

引用:
原帖由 bestwin61 於 19/1/2019 09:03 PM 發表
中俄由北極進攻加拿大
這個是最可取及快捷的途徑,從東西兩極包抄,十日之內可取渥汰華。

引用:
原帖由 chiko9494 於 2019-1-19 09:02 PM 發表
唔係啩,杜生咁冇骨氣?加國外交部講得好兇狠格,一定要堅持到底      
杜老鼠講就兇狠,做就碌L,內鬥最強,出去變狗得把口吠
佢啲手下已經唔係醒,仲要幫個白痴日日抆屎

引用:
原帖由 華爾街狼狼 於 2019-1-19 10:00 PM 發表

這個是最可取及快捷的途徑,從東西兩極包抄,十日之內可取渥汰華。
第三次世界大戰一定會發生

引用:
原帖由 bestwin61 於 19/1/2019 10:02 PM 發表

第三次世界大戰一定會發生
普京:近平,7:3分地,有得諗。

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2019-1-19 09:05 PM 發表
加拿大自己拿來衰
美國搞鬼!卻不會幫手
點解一+個政府會咁白痴!'
其實加拿大人有無腦?
前朝政府有腦
慢慢打好同中國關係
杜老鼠只係坐享其成
唔做嘢最多係廢,而家仲要白痴到搞禍前人咁多年嘅努力

加拿大州州長道友多四處去嗌救命,
哈哈哈哈

引用:
原帖由 華爾街狼狼 於 2019-1-19 10:04 PM 發表

普京:近平,7:3分地,有得諗。
比返「深海威」可以,或是順便打返西伯利亞回中國⋯⋯純粹虛構

引用:
原帖由 starr 於 2019-1-19 08:13 PM 發表
加拿大毒販在華被判處死刑一事令中加關係緊張升級,俄媒曝在芬蘭總統訪華前,加拿大總理曾給其打電話,希望他可以調解中加矛盾。

http://pic1.dwnews.net/20190116/c2c63f684608f70fe1c24a50ad965753_w.jpg

俄羅斯《觀點報》1月16日報道,北京在華為事件上提高了賭注,加拿大政府在該事件中處境也為艱難。如果中加之間的衝突無法得以解決,就會造 ...
講到中國咁野蠻,叫咩人做說客。面係人地比……架就是自己丟。

引用:
原帖由 kwong1000 於 2019-1-19 08:45 PM 發表
加拿大都傻,馬上判孟晚周即時入獄,終身監禁,中共先識驚
又係一個傻b

引用:
原帖由 香港終歸變漁港 於 2019-1-19 09:00 PM 發表
支持加拿大主動同中國斷交
如果跟中國斷交,佢死得更快。

契弟國家,當然抱團取暖啊

引用:
原帖由 SilverHaze 於 2019-1-19 09:42 PM 發表

你講香港尐西方領事 ?

你又知唔知邊個國家曾經同巴基斯坦講 : 你唔聽我話,我就炸到你返去石器時代  ?
唔係中國囉.
我真係唔知WO,好有興趣知邊個講。我上GOOGLE搵唔到,有勞你搵埋篇文同講呢句野既國家既原文。咁生動,幾有趣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]