• 瀏覽: 54,175
  • 回覆: 632
  • 追帖: 6
+6
大媽坐落大脾,真係夠壓死人

引用:
原帖由 Pink-puncher 於 19/1/2019 06:48 PM 發表
有哂片有証據,大媽掌摑兼「起飛腳」踢人 !!  不過咁重頓位, 目測至少 160磅,可以一野坐落去用體重壓制

https://www.youtube.com/watch?v=Jt3WL8oC8cg

網上流傳一段內地大媽疑因在港鐵車廂因搶 ...
女人咁樣打男人叫冇事,若男人咁樣打女人不知道會不會有人站在男人說正確,按常理此大媽在法庭判要受罰,然後告知內地傳媒要正視這些事情,在香港這樣做會犯法,又破壞香港人看大陸人,大陸人來香港是旅遊。

大6西

宇宙低端垃圾!

引用:
原帖由 tailam123456 於 2019-1-19 07:07 PM 發表

大劣人既討厭程度大過南亞,你地要檢討一下
我真係懷疑你係咪香港人,你咁都嗡得出

點解共慘渣滓去到邊都係過街老鼠總有原因!!!

"她不忿被罵,竟然憤而掌摑和用腳踢該名男子。其他乘客見狀隨即指要報警,大媽更用粗口指責其中一名乘客"

厲害厲害

如果大媽入到罪既話 簽唔到證再黎香港lu

如果我在現場,我會攞支真槍篤住隻大碌雞頭,好聲好氣同佢講:出去!

引用:
原帖由 tailam123456 於 2019-1-19 07:02 PM 發表
見到D大6人好想掉個手留彈去
咁撚憎內地人, 一於上去用美制彈掟習近平!

香港人真係唔可以再容忍呢d大陸人係香港橫行無忌

引用:
原帖由 refugee 於 2019-1-19 07:04 PM 發表

南亞犯罪問題更嚴重,偷呃拐騙姦淫擄樣樣齊,支持ching去武勇抗暴
我對住你好想講句>><<1,有你呢種人香港真係玩完,講完。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]