• 瀏覽: 2,064
  • 回覆: 40
引用:
原帖由 阿乜水 於 2019-1-20 08:37 AM 發表

Ching, 見到你個回帖先醒起, 點解上次幫果條井底蟲仔講私人企業送人上太空既問題, 果條蟲仔估計又冇食藥, 無lala 發晒爛渣鬧咩畜牲, 根本呢班井底蟲仔就係成日比人話係畜牲.......真可憐. ...
有幾個膠人無食藥

引用:
原帖由 睇天做人 於 2019-1-20 06:45 AM 發表

等賤種投訴王無得分身玩。
有幾個分身成曰搞事

引用:
原帖由 阿乜水 於 2019-1-20 08:37 AM 發表

Ching, 見到你個回帖先醒起, 點解上次幫果條井底蟲仔講私人企業送人上太空既問題, 果條蟲仔估計又冇食藥, 無lala 發晒爛渣鬧咩畜牲, 根本呢班井底蟲仔就係成日比人話係畜牲.......真可憐. ...
叫佢回歸英國吧

中國登月先鋒,人民永遠記得你的!

引用:
原帖由 nklj1 於 2019-1-20 11:23 AM 發表

有幾個分身成曰搞事
楊生正常轉崗,佢地就不正常分裂

引用:
原帖由 fb666 於 2019-1-20 12:43 PM 發表

嗰條友經常咁做,但又無任何損失,真不忿!
社會無壞人,就世界和平了,楊生呢啲新聞就炒唔起。

引用:
原帖由 bchk1842 於 2019-1-20 07:53 AM 發表
唔通貪污醜聞都要爆出來咩?有錯都唔會認
內部調查,內部消化,中共繼續貪貪貪
貪污係中國文化,你唔貪既話埋唔到堆,仲要俾人排擠
非常同意!
正如爆出美國提供資金給民主派議員,查到有數字就咁多啫,無公佈出來就唔知幾多!
公佈籌款數字,永遠唔對!當然公佈的數字係調整左!(多左定小左,自己諗啦!)
唔好提某某人扮無知,帶錢上去「支持」民運,該數字的最高面額人民幣,係大過一箱A4紙,博唔會被查出一樣!
而且,充公左係會有張正式收據俾番,又博無人問?

引用:
原帖由 bchk1842 於 2019-1-20 02:40 PM 發表

講真,係中國唔到你唔貪,唔貪即係唔合群,埋唔到堆就仆硬街,貪污係小圈子文化既一種
活在中國?!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]