• 瀏覽: 10,659
  • 回覆: 167
+5
媒體只能為民退黨政府說好話,否則就會被禁!

引用:
原帖由 andysan4 於 2019-1-19 05:02 PM 發表
妓協呢?
呢個時候就梗係潛水啦,拋個西瓜睇吓有冇一件半件肯蒲頭啦

台灣假民主
記協假公義

引用:
原帖由 cominsyu 於 2019-1-19 04:51 PM 發表
記協啞巴了嗎?
碎屍案聲都唔敢聲

呆灣專出假新聞啦。

大陸香港政府應該學習呆灣禁止一切台灣不實報導媒體採訪

大陸禁毒果,台灣禁太公,好公平!

不如斷三通 

引用:
原帖由 dc8786 於 2019-1-19 07:14 PM 發表
公平,不過自打嘴巴

綠蛆政府打壓新聞自由,香港妓協又選擇性失明鳥。。。

引用:
原帖由 tlmtlm 於 2019-1-19 05:22 PM 發表

文大自認妓女就幫一把好嗎!
咁你是否表達凡妓協成員同會員都係妓女?唔怕肥婆肥佬又話認得你

引用:
原帖由 akoko 於 19-1-2019 16:59 發表
哈哈,香港記協潛咗水啦。
香港記協有冇失實報導,立場持平乎?

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-19 05:59 PM 發表

6佬祇識講爛口:調理農務!!
其他,、乜七吾撚識!!
你仲叫人用「traditional Chinese」?咁紅色嗰個字係乜嘢中文字嚟呀,我查遍所有繁體中文都無呢個字喎。
還有你寫藍色字嗰句,完全睇唔明你寫乜?何謂「乜七」?一個七係等如七,兩個七就係十四,三個七係二十一,但就完全唔知何謂「乜七」。另外,「吾」係咪即係代表「我」,咁即係你想話「乜七我撚識」?但我就完全一啲都唔明白你想表達啲乜?其實你係咪用緊traditional Chinese呢?
引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-19 05:55 PM 發表

THIS IS HONG KONG, DONT KNOW WHAT YOU ARE WRITING!!
PLEASE USE LEGAL  OFFICIAL TRADITIONAL CHINESE!! OR USE ENGLISH!!
OK WITH YOU ???
DAI LOOK LO!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 dc8786 於 19-1-2019 19:14 發表
對!大陸係專制國家,台灣崇尚的民主自由去了那裡,自打咀巴!

引用:
原帖由 cominsyu 於 2019-1-19 04:51 PM 發表
記協啞巴了嗎?
條肥嘢去咗邊

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]