• 瀏覽: 10,732
  • 回覆: 167
+5
假民主

全香港得班弱智黃色L唔知台北非法政府係一個法西斯政權嚟嗰啫

小公報 🙄 聞會報丶又係嘅 ⋯⋯⋯

引用:
原帖由 andysan4 於 2019-1-19 04:49 PM 發表
被指捏造不實報道 兩港媒傳被禁赴台採訪3年

01月19日(六) 12:28

針對香港媒體《大公報》報道香港學生組織「學生動源」成員赴台,與台總統府「密使」會面,台灣總統府與陸委會均先後表明報道子虛烏有,又指港媒記者的行為涉違法,將立案調查。有台媒周六(19日)引述政府官員稱,台當局未來3年將不批准《大公報》到台採訪。 

《大公報》的報道指出,3名「學生動源」的學生周二(15日) ...
大妓院呢?

咁毒果嘅妓者咪邊度都唔使去,日日坐喺屋企創作就得

引用:
原帖由 DDG98 於 2019-1-19 05:31 PM 發表
吊你老母臭閪香港記協會......非常不中立, 死仆街.
全城都知

赤裸裸的政治審查呀

咁香港要禁晒台媒啦!成9日報假新聞
支持政府立即行動。

記者協會又去咗邊

以彼之道,還施彼身

引用:
原帖由 andysan4 於 2019-1-19 04:49 PM 發表
被指捏造不實報道 兩港媒傳被禁赴台採訪3年

01月19日(六) 12:28

針對香港媒體《大公報》報道香港學生組織「學生動源」成員赴台,與台總統府「密使」會面,台灣總統府與陸委會均先後表明報道子虛烏有,又指港媒記者的行為涉違法,將立案調查。有台媒周六(19日)引述政府官員稱,台當局未來3年將不批准《大公報》到台採訪。 

《大公報》的報道指出,3名「學生動源」的學生周二(15日)到台總統府 ...
大公……最不公
文匯……最偏頗

中共黨媒既名同現實完全相反!

國家安全把太公文雀趕出台灣,再唔係捉人加個間碟罪打靶

記協呢?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]