• 瀏覽: 2,806
  • 回覆: 47
引用:
原帖由 god 於 2019-1-19 12:17 PM 發表
你肯定中國捉嘅人無係中國犯法?毒犯判死刑有錯?
低智都請有個下限,不要做無底深潭!
低智都請有個下限,有咩理由突然被捕的加拿大人多過以往幾十年總和?

如果大陸叫流氓,咁尾角應該係強盜殺人犯…識唔識政治架

樓主可能係道友,所以反對殺毒販,驚以後無得食夾貴!

引用:
原帖由 雷霆曙光 於 2019-1-19 01:18 PM 發表
如果大陸叫流氓,咁尾角應該係強盜殺人犯…識唔識政治架
人地捉你一個,你捉人幾十個,難道係君子行為?

又係膠post

引用:
原帖由 反町隆屎 於 2019-1-19 11:33 AM 發表
孟晚舟事件後,中國扣押大批加拿大公民,甚至判其中一人死刑,最新舉動,中國駐加拿大大使盧沙野警告,若加拿大禁止中國通訊設備商華為參與5G項目,會有嚴重後果。。。

既然加拿大是依法拘禁孟晚舟,中國是應該從法律途徑幫助她,而非用種種黑幫般下三濫手段,令中國人臭名遠播神憎鬼厭。 ...
果然隊得草多變白痴

引用:
原帖由 反町隆屎 於 2019-1-19 01:17 PM 發表
低智都請有個下限,有咩理由突然被捕的加拿大人多過以往幾十年總和?
以前兩國關係好,係外交層面上唔係嚴重犯案只係居留權問題或工作簽證可以隻眼開隻眼閉。既然有人要破壞關係,咁更係唔需要再俾面對方,你唔係咁都唔明呀!低智真係無得醫!

即係樓主讚成販毒唔洗拉?

引用:
原帖由 DZDD 於 2019-1-19 12:17 PM 發表
香港點解會有咁多精神病人?
佢唔系香港人,佢系網絡打手而已,可能系法輪功人員,住在所謂西方民明國

西方馬克思中共一向無法無天

引用:
原帖由 反町隆屎 於 2019-1-19 11:33 AM 發表
孟晚舟事件後,中國扣押大批加拿大公民,甚至判其中一人死刑,最新舉動,中國駐加拿大大使盧沙野警告,若加拿大禁止中國通訊設備商華為參與5G項目,會有嚴重後果。。。

既然加拿大是依法拘禁孟晚舟,中國是應該從法律途徑幫助她,而非用種種黑幫般下三濫手段,令中國人臭名遠播神憎鬼厭。 ...
點解吾提加拿大毒販嘅?販毒合法的嗎?

引用:
原帖由 gg_315 於 2019-1-19 12:51 發表
好多類似post,都係果句,開這post的唔死都冇用了。
唔死浪費地球資源

台獨L又來了攪分化

引用:

如果大陸即刻立法可以拉哂泛民去打靶,你會唔會話冇問題?因為大陸係”依法”去做?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]