• 瀏覽: 2,805
  • 回覆: 47
講得岩!  中國人呢3個字臭名遠播!!

係香港人都要轉國籍!!

中國人不代表我 我是香港人

唔開多幾個呢啲帖,班友邊有錢過年,大家睇開啲啦

強國絕對有權處決毒販,加拿大亦有權禁止華為5G。

引用:
原帖由 反町隆屎 於 2019-1-19 01:17 PM 發表
低智都請有個下限,有咩理由突然被捕的加拿大人多過以往幾十年總和?
好簡單,以前有人情講,而家揸正嚟做。

依法辦事!何錯之有!低能嘅!

本來大家都有機會好落台 加下已經不死不休 分分鐘華為女救唔返 一命換一命唔化算 先救人質再捉賊 咁簡單既道理都唔明

引用:
原帖由 starkiebell 於 2019-1-19 02:10 PM 發表

係香港人都要轉國籍!!

除非你係冇老豆老母,突然係石頭爆出嚟

人神共憤

黑社會行為國際化

引用:
原帖由 fanla22fanla 於 2019-1-19 02:19 PM 發表
唔開多幾個呢啲帖,班友邊有錢過年,大家睇開啲啦
你等於話fb666急需錢過年?

引用:
原帖由 反町隆屎 於 2019-1-19 01:23 PM 發表

人地捉你一個,你捉人幾十個,難道係君子行為?
基本上如果你個國家同大陸關係好,你喺國內殺人放火佢都可以詐睇唔到的。

引用:
原帖由 反町隆屎 於 2019-1-19 01:23 PM 發表

人地捉你一個,你捉人幾十個,難道係君子行為?
百年前,中國人比列強捉成千上萬人,但中國無動於衷因為冇能力,今時今日以中國既實力冇話捉你一個,捉你一百個一千個,加拿大都做唔到咩!從來決定權都係實力者話事,正如加拿大要睇美國既頭,連將個女商人遺送比美國都唔敢,咪係因為實力囉!小朋友都唔係連呢個道理都唔識掛?

引用:
原帖由 starkiebell 於 2019-1-19 02:10 PM 發表

係香港人都要轉國籍!!

冇人迫你,你自己FF就好!

閣下發這個帖幫毒販?你唔好咁啦,你老母好傷心。仲好意思講出黎俾人笑?你記住個 '醜' 字係咁寫。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]