• 瀏覽: 3,906
  • 回覆: 60
+2
點樣威脅到國家安全? 

引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2019-1-20 12:31 AM 發表

但佢地同美國係盟友嚟
美國盟友願意俾美國監控呀!

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-1-20 12:50 AM 發表
intel U 粒粒都有後門又無人話要禁用?
華為即使有後門,都係強勁的後門!
D人只係認為人地有後門佢就一定有後門,但無論點搵都搵唔到後門在那。 
就係咁,越懷疑越搵唔到證據就越恐懼越不安,越認為華為有超強勁的後門,強勁到令人搵唔到證據,你話幾恐怖呢?

民主呆灣為你制做黑心胡椒粉!

今時今日只會有尾聯邦!

加麻大又再扮勁,唔記得係自己先撩者賤!

引用:
原帖由 bchk1842 於 2019-1-20 05:19 PM 發表
支持我地英聯邦成員加拿大,我地英聯邦幾時都係一條心對抗邪惡中共,在亞洲,同為英聯邦成員的英屬香港任何時候都會支持我地加拿大同胞
英國人係好
當年就唔會將香港送俾中共
同埋唔俾居英權香港人

引用:
原帖由 一個飯煲三個蓋 於 2019-1-20 12:51 AM 發表

歐日手機?仲有嘅咩?
落機嗱出番手機啦!

引用:
原帖由 CHS1 於 2019-1-19 03:03 PM 發表
應該係加仔有本錢制裁大陸,因為有大量逆差。
佢有能力唔買中國貨咩?睇下美國,加關稅反而增加逆差,加麻大可以點樣制裁中國?

好認真講
華為冇這些國家的單會否執笠?
答案是否定的~對公司營收有影響也會阻礙發展速度
但肯定不會執笠~
那這些地方否決華為會唔會冇5G用?
答案是也是否定的~
但縱觀各項實驗結果同商業角度看~該國人民可能只能用更慢或需付出更多成本去使用
如果這些被人民發現政府用一個子虛烏有無證據證明的所謂安全理由~令自已用利益受損~政府會唔會被屌到反皮就拭目而待了

國家安全
用華為點唔安全法就是無人答得到

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]