• 瀏覽: 36,564
  • 回覆: 319
  • 追帖: 3
+9
“中國是一個正在崛起的大國,甚至沒有達到其力量的頂峰。

又係中國嘅「加媒」?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 殖民奴的末日 於 2019-1-19 10:05 AM 發表
加媒:面對中國,加拿大選錯了邊

加拿大《環球郵報》網站1月15日刊文認為,隨着與中國爭端的延續,賈斯廷·特魯多的自由黨政府面臨著其在對外關係中所遇到過的最嚴重的危機。原文標題為《面對中國力量,渥太華選錯了邊》,參考消息網現將全文編譯如下:

http://e0.ifengimg.com/07/2019/0118/746A4F4C885A95EFBE041964DAA486A ...
加拿大最錯係不斷為事件升温

引用:
原帖由 殖民奴的末日 於 2019-1-19 10:11 AM 發表

廢青腦子去哪了  
此廢人一向如是

可能呆娃一隻

加拿大為毒販吶喊,根本就喪失一切道德高地,出師無名,唔明點解民選政府會咁愚蠢

引用:
原帖由 WPGLY 於 2019-1-19 10:09 AM 發表
又係中國嘅「加媒」?
無知唔係問題,又懶又無知就好有問題。環球郵報

老土多跟錯大佬,自吃惡果!

傻仔國家,兩面不是人。

引用:
原帖由 殖民奴的末日 於 2019-1-19 10:25 AM 發表

是哦
眼睛長到褲襠裡去了吧  
係井底只能乜都睇唔到
正如呆娃話大陸人茶葉蛋都食唔起

毒販就係毒販就算0.1kg都死不足惜

最麻煩是尾各這條搞屎棍

附件

IMG_20190118_153252.jpg(348.11 KB)

IMG_20190118_153724.jpg(378.88 KB)

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]