• 瀏覽: 5,061
  • 回覆: 97
引用:
原帖由 失敗者一個 於 2019-1-19 05:04 PM 發表

出事就話系中國人,睇到黃c真好笑!我不支持建制,但犯民走火入魔,兩邊都不選
好漢不吃眼前虧,有機會利用一下臭四🇨🇳中共🇨🇳帶來的好處,就當作消耗敵資,何樂不為?😂😂😂😂😂

引用:
原帖由 坐六年 於 2019-1-19 05:11 PM 發表

咁你大錯特錯,係湖北琦,深圳聰,河童,梁狗傑,一眾飯民及本土掟磚暴徒和其支持者至係漢奸跟美狗。
又係你話我會知?說出來的答案唔合心水就反口。即是每一個人心目中都有自己的漢奸名冊。👏👏👏

引用:
原帖由 石叻 於 2019-1-19 05:13 PM 發表

又係你話我會知?說出來的答案唔合心水就反口。即是每一個人心目中都有自己的漢奸名冊。👏👏👏
我話你知唔代表你會講真話,係你口不對心,邊個係漢奸當然自有公論,係你自己搵來拗。

引用:
原帖由 坐六年 於 2019-1-19 05:16 PM 發表

我話你知唔代表你會講真話,係你口不對心,邊個係漢奸當然自有公論,係你自己搵來拗。
公論?臭四🇨🇳中共🇨🇳中央定大公報的輿論?😂😂😂😂😂😂

引用:
原帖由 石叻 於 2019-1-19 05:20 PM 發表

公論?臭四🇨🇳中共🇨🇳中央定大公報的輿論?😂😂😂😂😂😂
咁都要問?多餘,當然係啦,唔通肥佬黎講咩。

引用:
原帖由 坐六年 於 2019-1-19 05:22 PM 發表

咁都要問?多餘,當然係啦,唔通肥佬黎講咩。
臭四人民日報、叫化子環球時報及牠奶奶的大公報及牠媽的文滙報都是社會毒草啊!😱

引用:
原帖由 石叻 於 2019-1-19 05:27 PM 發表

臭四人民日報、叫化子環球時報及牠奶奶的大公報及牠媽的文滙報都是社會毒草啊!😱
錯,只有蘋果日報呢d專報假新聞至係垃圾報,你講嗰d係良心報紙。

引用:
原帖由 坐六年 於 2019-1-19 06:31 PM 發表

錯,只有蘋果日報呢d專報假新聞至係垃圾報,你講嗰d係良心報紙。
各有所好,呢個世界唔係你話點就點。這裡是香港,不是臭四中共國🇨🇳

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-1-19 12:03 AM 發表
香港人沒有擁有任何國家,所以都知道沒有自己的國歌
中華人民共和國人亦沒有擁有任何國家,卻以爲自己有國歌!
樓主你本未倒置!
香港並不是一個國家,香港並沒有香港人,香港居民全部都是在不同年代,由中國遷移到來的。
而香港這塊土地是中國的領土,故此現今中國的執政黨,就有完全的管治權,而中華人民共和國的國歌就是香港的國歌!
樓主你意圖播獨及分化香港居民!

又一條垃圾 算老幾呀?
憑乜嘢代表香港人?

引用:
原帖由 石叻 於 2019-1-19 04:59 PM 發表

當然清楚淋病月鵝、梁振鷄、梁君彥及陳貓波是漢奸+港奸。
點都唔及你啦,保安員🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳

引用:
原帖由 坐六年 於 2019-1-19 06:31 PM 發表

保安員係香討出晒名,你唔使理佢喎!👮

引用:
原帖由 abbalau 於 2019-1-19 06:39 PM 發表

樓主你本未倒置!
香港並不是一個國家,香港並沒有香港人,香港居民全部都是在不同年代,由中國遷移到來的。
而香港這塊土地是中國的領土,故此現今中國的執政黨,就有完全的管治權,而中華人民共和國的國歌就是香港的國歌!
樓主你意圖播獨及分化香港居民! ...
香港人就是土生土長的本地人,他們有不同的國藉、宗教信仰及種族。根本和臭四🇨🇳中共國無關。

引用:
原帖由 石叻 於 2019-1-19 08:14 PM 發表

香港人就是土生土長的本地人,他們有不同的國藉、宗教信仰及種族。根本和臭四🇨🇳中共國無關。
咁你又用大陸軟件。口裏說不,身體最誠實。🇨🇳🇨🇳🇨🇳

引用:
原帖由 山上的天才 於 2019-1-19 09:12 AM 發表
白癡的言論,大家也可以忽略!
對於無國籍的可憐蟲,
大家也可以一笑置之!
👍🏻,我發覺香討好多人都一樣,無根無國,自己都唔知自己是什麼國籍,什麼民族。望見人紅鬚綠眼,就以為自己都係,從來都無睇清楚自己眼晴是什麼色,自己頭髮是什麼色!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]