• 瀏覽: 5,062
  • 回覆: 97
引用:
原帖由 石叻 於 2019-1-19 01:35 PM 發表

香港是我家,要走的是牠🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳
香港係共產黨嘅,漢奸跟美狗唔滿意就走。

引用:
原帖由 坐六年 於 2019-1-19 04:39 PM 發表

清兵、英軍及皇軍最終都要離開香港,難道臭四🇨🇳大陸軍痞會有例外?😂😂😂😂😂

引用:
原帖由 坐六年 於 2019-1-19 04:39 PM 發表

🇨🇳共產黨只是臭四啫!🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 石叻 於 2019-1-19 04:44 PM 發表

🇨🇳共產黨只是臭四啫!🤣🤣🤣🤣🤣
漢奸至係臭,共產黨係最好嘅政權。

有一種愚蠢,叫香港式幻想

思想還停留在殖民奴隸時代

引用:
原帖由 坐六年 於 2019-1-19 04:45 PM 發表

漢奸至係臭,共產黨係最好嘅政權。
各有所好,臭叫化🇨🇳總書記都有支持者!🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 石叻 於 2019-1-19 04:46 PM 發表

各有所好,臭叫化🇨🇳總書記都有支持者!🤣🤣🤣🤣🤣
梗係支持啦,唔通支持漢奸跟美狗咩

引用:
原帖由 坐六年 於 2019-1-19 04:48 PM 發表

梗係支持啦,唔通支持漢奸跟美狗咩
丐幇子弟支持臭叫化🇨🇳總書記🇨🇳是真常態!😂😂😂😂😂

引用:
原帖由 石叻 於 2019-1-19 04:50 PM 發表

丐幇子弟支持臭叫化🇨🇳總書記🇨🇳是真常態!😂😂😂😂😂
乞衣賤種支持漢奸跟美狗。

引用:
原帖由 坐六年 於 2019-1-19 04:51 PM 發表

乞衣賤種支持漢奸跟美狗。
誰決定誰是漢奸?臭叫化子🇨🇳總書記就很具體。

引用:
原帖由 石叻 於 2019-1-19 04:54 PM 發表

誰決定誰是漢奸?臭叫化子🇨🇳總書記就很具體。
誰是漢奸你知嘅,乞衣賤種係漢奸跟美狗。

引用:
原帖由 坐六年 於 2019-1-19 04:55 PM 發表

誰是漢奸你知嘅,乞衣賤種係漢奸跟美狗。
當然清楚淋病月鵝、梁振鷄、梁君彥及陳貓波是漢奸+港奸。

你阻止到咩?日日只可以打飛機講就天下無敵囉!仲好意思講出黎俾人笑,你記住個 '醜' 字係咁寫。

引用:
原帖由 石叻 於 2019-1-19 04:59 PM 發表

當然清楚淋病月鵝、梁振鷄、梁君彥及陳貓波是漢奸+港奸。
咁你大錯特錯,係湖北琦,深圳聰,河童,梁狗傑,一眾飯民及本土掟磚暴徒和其支持者至係漢奸跟美狗。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]