• 瀏覽: 22,002
  • 回覆: 132
+5
一名以色列女交流生在澳洲墨爾本疑遭姦殺,她是在深夜時分乘坐電車返回大學宿舍途中,在下車後不久遇害。事發時,她正用手機和姐姐透過FaceTime通話,未幾遭人襲擊殺害。警方事後拘捕一名20歲男疑犯。死者是21歲的馬薩雷(Aiia Maasarwe),原本在中國上海交通大學讀中文...

呢 D 姦殺案仲以為發生在印度,點知可以發生在澳洲。

新聞來源連結:
http://std.stheadline.com/instant/articles/detail/913844-國際-上海交大以色列留學生+墨爾本街頭慘遭姦殺

澳洲,一班監犯祖先經營出來的島,民主喎?照吓塊鏡啦,踏住澳土著掠奪回來的土地!咩野罌出咩野草喎!

以色列仲唔發射76支戰斧導彈空襲澳洲,為國民報仇?

中共下咁恐怖嘅地方都無事,
去民主袋鼠國就反而出事。

..............................

你去西方國家,白天好正常,晚上另一回事,特別唔好行入公園或燈光昏暗既街道

住正市中心,或者考牌自駕出入

澳洲星期五、六特別多劫案,因為每星期出一次糧

好似英國,一個女仔行一條街都可以發生三輪強姦。班打手仲老吹西歐高尚?快去pk啦!

上海,以色列,墨爾本?有需要講咁多地方名咩?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-1-18 08:52 PM 發表
以色列仲唔發射76支戰斧導彈空襲澳洲,為國民報仇?
大家都係美國條靚,射撚咩?

引用:
原帖由 snooboy 於 2019-1-18 09:05 PM 發表
上海,以色列,墨爾本?有需要講咁多地方名咩?

全球化下,一位以色列在上海交流的女生在墨爾本被姦殺。

正如盛智文,是德國出生猶太裔人,後移民加拿大,及後在香港營商及入籍中國。

以上都多地方名。

引用:
原帖由 snooboy 於 2019-1-18 09:07 PM 發表

大家都係美國條靚,射撚咩?

咁就冇大冇細喎!

墨爾本治安好差,因為入咗好多難民

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-1-18 08:50 PM 發表
澳洲,一班監犯祖先經營出來的島,民主喎?照吓塊鏡啦,踏住澳土著掠奪回來的土地!咩野罌出咩野草喎!
但係呢個罪犯都市 每年都大量正常中國人 無論合法同非法都要做澳洲人 😆

咁愛國 應該留係祖國 為祖國建設繁榮丫嘛

仲乜走去罪犯國wo

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2019-1-18 08:41 PM 發表
一名以色列女交流生在澳洲墨爾本疑遭姦殺,她是在深夜時分乘坐電車返回大學宿舍途中,在下車後不久遇害。事發時,她正用手機和姐姐透過FaceTime通話,未幾遭人襲擊殺害。警方事後拘捕一名20歲男疑犯。死者是21歲的馬薩雷(Aiia Maasarwe),原本在中國上海交通大學讀中文...

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/201901 ...
變態佬每個地方都有,呢度都唔少,你唔係唔知呀嘛

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]