• 瀏覽: 2,304
  • 回覆: 45
引用:
原帖由 火燎森 於 2019-1-18 05:12 PM 發表

照法例應該係落孖葉同腳錬拘留左
菲臘親王先,charge佢不小心駕駛,
再上court,再等女皇發落特敕佢,
程序就係咁行
佢柒柒地都算半個皇帝黎la...…..gphone 落孖葉都嘈la

你估真係會有, 英女皇犯法, 與庶民同罪咩........呃9人架jar

以前看過文章說英女皇是唔需要考車牌的, 相信皇夫都係唔駛考牌, 即是御准無牌駕駛. 

呢位希臘王子遠嫁到去英國,食人民,著人民,食到咁長命。。。

推翻親王?

97重駕駛真係有點過份

英女皇兩公婆咁老都唔退位嘅?

97歲😱😱😱😱

引用:
原帖由 明日外圍的獅子 於 2019-1-18 01:11 PM 發表
年屆97歲的菲臘親王周四(17日)在桑德靈厄姆莊園附近遇上車禍,遭另一輛私家車撞上,親王其後180度打轉翻側。附近的司機

好人好事不只在香港⋯⋯⋯甚至英國都有⋯⋯⋯值得大家繼續學習⋯⋯⋯

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeanews/20190118/bkn-20190118030018631-0118_00912_00 ...
害人害物

引用:
原帖由 HK官商合謀0002 於 2019-1-18 01:47 PM 發表
97歲仲渣到車,都算身體好
就算盲嘅都可以揸車㗎 死嘅又唔係你

菲臘親王無法無天

引用:
原帖由 gk3328 於 2019-1-18 03:52 PM 發表

呢D事,天朝都有,不過,唔係救人,而係去搶車上的物資。
係天朝既話如果d傷者未收皮,d司機好有手尾倒車解決埋佢先走

舊年梁大狀個九十幾歲阿媽,在金鐘酒店外揸車撞埋架超跑度,唔知點收科呢?

老而不死
是為賊也

拖鞋王高齡駕車,不顧市民安全!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]