• 瀏覽: 26,577
  • 回覆: 440
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 格蘭度 於 2019-1-18 04:06 AM 發表

有無見過一個國家嘅政府,動用全國資源,包括外交部同國媒,為一間企業日日造宣傳,抱不平㗎?
有無見過一個國家嘅政府,動用全國資源,包括外交部同國媒,為一間企業日日造宣傳,要整死一間公司。

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2019-1-18 07:34 AM 發表
自願做美國隻狗,主人話乜就係乜,真係不知廉恥
知你叻喇,共狗

引用:
原帖由 jjcbx 於 2019-1-18 06:36 AM 發表
華為手機幾好用
係呀,好多年前同事淘左個大6制手機話好抵玩。之後呢5-6年我一直用華為,1-2千蚊用2年換機,一代比一代好。最初有發熱,後一代曾經常自動boot機。呢一個已冇乜唔妥。最近又淘左個新型號

你看淘寶都系共產黨員控制,華為有冇可能冇問題?雜仲想統戰全世界

引用:
原帖由 台灣回收的流彈 於 2019-1-18 06:25 AM 發表

人地眼紅華為5G技術領先全球,勁過Iphone,甘你都5知呀!?
其實華為既test result有水份的。。

引用:
原帖由 finalcountdown 於 2019-1-18 07:36 AM 發表

總之唔係一個半個國家封殺華為,連中國自己都封殺華為,無野好講啦

商業競爭又被你解讀為中國都封殺中國。帶住有色眼鏡嘅人係冇討論空間

L O L ....  

This is funny ...

引用:
原帖由 finalcountdown 於 2019-1-18 06:47 AM 發表

中國人用蘋果,喜歡被美國監控
其實都係睇着個市場啫,美國禁華為,大陸唔識禁蘋果?

引用:
原帖由 finalcountdown 於 2019-1-18 07:24 AM 發表

香港人寧願同中共打硬仗,都唔會比中共當家
咁打杖未?你認為而家仲係香港人當家?

引用:
原帖由 finalcountdown 於 2019-1-18 07:39 AM 發表

中國5G都用諾基亞,共產黨都係漢奸,係咪呀
共二代住晒去歐美咪仲好笑

美國對中興的追究已經很仁慈

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]