• 瀏覽: 26,678
  • 回覆: 440
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 格蘭度 於 2019-1-18 04:06 AM 發表

有無見過一個國家嘅政府,動用全國資源,包括外交部同國媒,為一間企業日日造宣傳,抱不平㗎?
曆史都有,八國聯軍

你班漢奸睇住中國衰,對你地有咩好處啊?尾國狗強大又會俾到咩好處你啊?
認真諗下啦,漢奸

統戰一定要控制資訊,大陸要先行一步,可惜被人督爆

引用:
原帖由 finalcountdown 於 2019-1-18 06:36 AM 發表

用過三星後,華為就是垃圾
三星呢啲上唔到飛機嘅垃圾你都用,係咪想玩自爆

引用:
原帖由 六柳 於 2019-1-18 07:30 AM 發表
你班漢奸睇住中國衰,對你地有咩好處啊?尾國狗強大又會俾到咩好處你啊?
認真諗下啦,漢奸
你即係話打能死個強姦犯對你個女有乜好處呀囉....

死刑………… 華為 🙄

引用:
原帖由 finalcountdown 於 2019-1-18 06:40 AM 發表

美國固然施加壓力,但各國也有調查,事實就是有間諜高層在華為內部運作,而且董事皆有共產黨軍事背景
當年8國聯軍入侵中國,又係咪因為中國做咗間諜?

諗嘢唔好咁簡單啦,唔通老尾、德國會話俾你知佢背後嘅目的咩

自願做美國隻狗,主人話乜就係乜,真係不知廉恥

引用:
原帖由 chiwing64 於 2019-1-18 06:45 AM 發表

我又吾明,一定要由歐美訂立既標準制式才可以?中國人用自己既一套就吾可以?華為太子女到衣家都未找到証據,引渡去美國,未有証據就去拉人!衣家美國話你係就係,只要危害美國利益,有D香港人重係抱著殖民既心態,外國人就係高高在上,看不起本國人,見到歐美對付中國就好興奮。 ...
師兄說對,呢班井底人渣做慣咗歐美狗奴才

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]