• 瀏覽: 26,664
  • 回覆: 440
  • 追帖: 1
+3
用過蘋菓翻唔到轉頭。

引用:
原帖由 finalcountdown 於 2019-1-18 03:51 AM 發表

亦都引證左,美國講D野係真話,其他國家封殺亦有根據,相反中共才是滿口大話
我未聽過中共講真話,睇下香港攪成咁,港人點會想比佢當家,畜生管人

一陣中國又禁返apple機

引用:
原帖由 非誠勿妖 於 2019-1-18 05:06 AM 發表
你班漢奸走狗打完飛機未?
漢你lm個lm........................................

引用:
原帖由 finalcountdown 於 2019-1-18 03:51 AM 發表

亦都引證左,美國講D野係真話,其他國家封殺亦有根據,相反中共才是滿口大話
一個肺人講嘅係真話嘅話,你都幾天真幾傻,咁都信?
近年年尾流流,好多電騙,狸應該比人呃晤小

引用:
原帖由 finalcountdown 於 2019-1-18 02:52 AM 發表
2018年底開始,以美國為首,不少國家對華為祭出禁令,排除5G設備入關。1月16日美國議員還跨黨派聯合推出草案,禁止美國企業賣設備給華為,直接判華為「死刑」。

全球盡快團結判華為死刑

新聞來源連結:

https://www.bnex ...
喺大陸可以做電訊設施既又點可能同中共軍方冇關!
中共呢隻惡鬼本來就係俾歐美 縱容到依家咁!

引用:
原帖由 finalcountdown 於 2019-1-18 06:36 AM 發表

用過三星後,華為就是垃圾
我一家大細用緊華為

三星

日後可能只有亜洲區有5G用?
法國都好似係fan屎WO!

引用:
原帖由 maskman2008 於 2019-1-18 07:26 AM 發表

一個肺人講嘅係真話嘅話,你都幾天真幾傻,咁都信?
近年年尾流流,好多電騙,狸應該比人呃晤小
睇你寫D嘢咪一樣印証你係一件垃圾

引用:
原帖由 finalcountdown 於 2019-1-18 05:19 AM 發表

華為只係國際小丑,不等於中國!
中國不等如共黨

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]