• 瀏覽: 12,109
  • 回覆: 133
班左坑乜唔好好憎南亜佬,乜又爭L頨人屎忽

南亞假難民好串咀, 要多謝張X紅

叛國賊。。。。梁瓜傑

咩嘢人黎㗎?為反而歪理當道理

引用:
原帖由 fb666 於 2019-1-17 10:06 PM 發表
梁家傑賴國歌法定義不清
褚簡寧串爆狀棍:你係大律師 冇常識判斷?2019年01月17日 18:13
https://hkgpao.com/wp-content/up ... 01-17-1024x536.jpeg
尊重國歌,不過唔支持立國歌法,梁家傑知唔知自己講緊咩?公民黨主席梁家傑日前出席電視節目《清心直說》,喺主持褚簡寧嘅質問下變得語無倫次,係都要死賴難定義咩 ...
印度佬番鄉下食蕉食咖哩啦……!……DKLM……

梁大狀真是掉盡他泛民一族臉,明知詞窮理拙尚搬出歪理;他是否知道花旗狗主自己也有國歌法例?

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2019-1-18 10:25 發表

其實佢算唔算中華文族?聽到國歌需唔需要起敬同唱?
俾啲常識出來啦,加拿大藉 印度裔或華裔,聽到加拿大國歌需唔需要起敬同唱啊?

引用:
原帖由 fb666 於 2019-1-17 10:06 PM 發表
梁家傑賴國歌法定義不清
褚簡寧串爆狀棍:你係大律師 冇常識判斷?2019年01月17日 18:13
https://hkgpao.com/wp-content/uploads/2019/01/2019-01-17-1024x536.jpeg
尊重國歌,不過唔支持立國歌法,梁家傑知唔知自己講緊咩?公民黨主席梁家傑日前出席電視節目《清心直說》,喺主持褚簡寧嘅質問下變得語無倫次,係都要死賴難定義咩 ...
梁家傑所謂國歌法定義不清,歸根結底就是想
拉國歌法的布!

引用:
原帖由 浪漫周周 於 2019-1-18 03:52 AM 發表
叫香港同中國嘅鬼佬,而叫得郁佢哋制造中國國際法,可以影響國際秩序,你就叻。
一日到黑搞乜法物法,仲看不仲用,用親比人踢屎忽,搞國內法嗰條友同梁振英差唔多料子,閉門造車就車不行,閉門議事就生事非。
一堆大國癈柴。 ...
你講乜?

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2019-1-18 10:38 發表

感覺上佢唔係中華民族
係種族主義者先介意其他種族的外貌

在任何國家地方,尊重當地的國歌同國旗係常識呀!同佢係唔係中華民族又有乜關係呢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]