• 瀏覽: 3,018
  • 回覆: 38
+4
引用:
原帖由 失敗者一個 於 2019-1-17 03:55 PM 發表

班僞人教壞小孩
也教壞大人。

引用:
原帖由 肥仔0138 於 2019-1-17 10:12 AM 發表
遲尐連女人都唔可以露心口上節目

近年中國廣電總局對藝人及節目限制層出不窮,好似之前實施嘅就有限薪令、限娘令、限古令及限童令等等。最近電總局又有新限令,就係規定「男藝人上節目不可戴耳環。」

有眼利網民發現呢個新限令已經開始實行,受影響嘅節目有《偶像練習生》、《小姐姐的花店》及《演員的品格》等等,有戴耳環嘅男藝人出現畫面,耳珠部分就被打格仔。好似井柏然喺《演員的品格》中嘅造型有耳環,喺特寫鏡頭 ...
大陸劇真係只有呢d先好睇

無聊
所有人都要主席髮型,主席裝束好冇?

引用:
原帖由 肥仔0138 於 2019-1-17 10:12 AM 發表
遲尐連女人都唔可以露心口上節目

近年中國廣電總局對藝人及節目限制層出不窮,好似之前實施嘅就有限薪令、限娘令、限古令及限童令等等。最近電總局又有新限令,就係規定「男藝人上節目不可戴耳環。」

有眼利網民發現呢個新限令已經開始實行,受影響嘅節目有《偶像練習生》、《小姐姐的花店》及《演員的品格》等等,有戴耳環嘅男藝人出現畫面,耳珠部分就被打格仔。好似井柏然喺《演員的品格》中嘅造型有耳環,喺特寫鏡頭 ...
對 共產黨叫你切J都是對

引用:
原帖由 copper101 於 2019-1-18 09:57 AM 發表

對 共產黨叫你切J都是對
限娘命真係幾搞笑

引用:
原帖由 cwbguy 於 2019-1-17 11:29 AM 發表

香港都一樣
近年香港廣管局對TVB及節目限制層出不窮,藝人食KFC家鄉雞都被罰
TBB 兇完政府部門, 現在節目~廣告難分。。東張, 嚇鬼健康訊息  + 出現用產品,專家解決  =  節目後又出現該產品廣告。

咁就不男不女

一個國家好似間學校咁。要管儀容 真係onjj

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]