• 瀏覽: 6,703
  • 回覆: 87
引用:
原帖由 norman0812 於 2019-1-17 03:33 PM 發表
討論咗咁耐重未去廉記舉報林卓廷?
三白眼話告CY搵證據都搵咗幾年啦!

初一、初三聲討689大遊行再見😎

引用:
原帖由 a94922905 於 2019-1-17 09:06 PM 發表
口號: 拉689 坐監,守護香港廉潔。

攞定個籌款箱出黎開工

引用:
原帖由 a94922905 於 2019-1-17 07:54 AM 發表

將689 繩之於法'
三白眼最好查到底, 而且要追究埋肥佬黎賄賂犯民, 才能彰顯公義, 睇下邊個真正罪有應得

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-1-18 12:59 發表

三白眼最好查到底, 而且要追究埋肥佬黎賄賂犯民, 才能彰顯公義, 睇下邊個真正罪有應得
佢敢唔敢篤佢以前啲舊同事出來先?佢真係唔怕被滅口?

689:香土有條柒頭唔抵得我袋袋平安,成曰死唔斷氣,唔忿氣死撚佐去啦,仆街!

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2019-1-18 05:34 PM 發表

佢敢唔敢篤佢以前啲舊同事出來先?佢真係唔怕被滅口?
梁計猖都收左口, 三白眼都係做SHOW啫, 點會搵命搏?

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-1-18 19:44 發表

梁計猖都收左口, 三白眼都係做SHOW啫, 點會搵命搏?
佢响廉記出來,自然知道廉記黑暗面
真唔怕俾舊同事滅口咩

引用:
原帖由 a94922905 於 2019-1-17 09:06 PM 發表
689:勿忘叫'人格卑劣的三白眼','肥頭豬瘟少件'帶錢箱,'天下為出恭'去呃儍仔利是錢!我保證參加遊行的儍仔'仔數'和乞到施捨錢一定破紀錄!

引用:
原帖由 a94922905 於 2019-1-17 09:09 PM 發表

口號: 拉689 坐監,守護香港廉潔。
689:我好想學Donald僧,為守護香港廉潔。
告得我入蚣氓黨班訟畜,會扮死狗唔吠咬我!
告我呀!拉我入赤柱呀!笨!

689:條人格卑劣的三白眼尚死唔斷氣!
娘繼娼,和瘟少件都收'嗲'啦!
三白眼假如'死不瞑三白目'的話,我建議你向
眾籌揾番多少去荷蘭海牙國際法庭睇吓幫唔幫到你!

附件

IMG_20181220_100944.jpg(24.46 KB)

支持,拉狗個三白眼啦。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]