• 瀏覽: 15,368
  • 回覆: 186
+7
引用:
原帖由 殖民奴的末日 於 2019-1-16 11:00 AM 發表
華春瑩:加拿大應首先證明自己司法獨立

“加方稱所有國家都需尊重司法獨立,我想,加方這句話說得非常對。”

在1月14日外交部例行記者會上,有記者問:據報道,加拿大總理特魯多11日稱,中方任意和不公平地拘押兩名加公民,其中加前外交官康明凱被拘押未尊重外交豁免權。加目前正就此同中方官員和全球夥伴接觸,所有國家都需像加方一樣行事,需尊重法治和司法程序獨立。中方對此有何 ...
上年年初, 華姐放假,班黃霉妓者就放假新聞話華姐有美國藉, 又話家裏被人搜出500萬, 沒幾耐放完假, 出返來打臉班西奴

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2019-1-16 11:08 AM 發表

上年年初, 華姐放假,班黃霉妓者就放假新聞話華姐有美國藉, 又話家裏被人搜出500萬, 沒幾耐放完假, 出返來打臉班西奴
😂果班友一聽你咁講,馬上潛水啦😂

KO, perfect
引用:
原帖由 殖民奴的末日 於 2019-1-16 11:00 AM 發表

“加方稱所有國家都需尊重司法獨立,我想,加方這句話說得非常對。”

在1月14日外交部例行記者會上,有記者問:據報道,加拿大總理特魯多11日稱,中方任意和不公平地拘押兩名加公民,其中加前外交官康明凱被拘押未尊重外交豁免權。加目前正就此同中方官員和全球夥伴接觸,所有國家都需像加方一樣行事,需尊重法治和司法程序獨立。中方對此有何 ...

講得好!
唔明加拿大仲可以咁厚面皮不停指責大陸. 咩叫公義? 完美示範

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2019-1-16 11:08 AM 發表

你講呢D,佢地話一年前仲攞出來講,舊唔舊D。然後,牠們搵其他野講中國唔好。西奴永遠唔覺得自己係白做奴才

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-1-16 11:10 AM 發表
北韓果D把口也從來是未輸過
但其實結局是⋯hoho物以類聚
似潑婦駡街多d。

杜老多正仆街

引用:

一早唔明過氣外交官點解有豁免權

有華姐,無奔波 !

有華姐,無甩拖 !

加拿大司法部在等美國的最高指示。

有得俾你保釋私聘律師公開聆訊,已經彰顯什麼叫司法獨啦,你估學得中共隨便拉人/胡亂監禁/閉門審訊咁乞兒咩.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]