• 瀏覽: 30,914
  • 回覆: 403
  • 追帖: 1
+7
中共擺出復仇姿態, 
正正係想孟晚舟事件繼續發酵, 
加國舐美舐到咁出面, 
無理由唔宣揚耐 D 遠 D 深 D, 
等所有加國人知道,
自己政府係幾咁忠心O既一隻狗, 
聽晒老尾話... 

連有前科嘅毒販都支持,真係唔明楓葉國諗咩。

引用:
原帖由 Cherrycrazy 於 2019-1-16 08:08 AM 發表

你識當軍未?講自由?
開口埋口要自由既人應該射上火星,冇人管,鐘意做乜都得。

引用:
原帖由 26432996 於 2019-1-16 08:57 AM 發表

判你成班中國人死刑,200粒核彈剷平中國
噏吓就會成事實架?噉我祝你冚家富貴,你就冚家唔想富貴都難

盲撐?🤦‍♂️

引用:
原帖由 絕望天使 於 2019-1-16 08:27 AM 發表
條友帶220kg, 唔係220g, 咁都有人撐
物以類聚,人以群分,
毒撚永遠都係支持毒犯。

智庫定智障?

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2019-1-16 08:55 AM 發表

你自己 quote 嘅野,唔該自己睇咗先
第一段就已經講咗

「只有被告人一方提出上訴的案件」,不得加重被告人刑罰的一項審判原則。⋯⋯

你斷章取義嘅能力都好高下明明係同一個網頁講同一嘅解釋,你都係要只 qoute 上面對自己講嘅有利嘅野,下面就唔 quote

佢呢單係控辯雙方都上訴

你段野下部都有講限制:fst_ ...
你同佢班智將討論你就輸了,佢同你講東,唔夠講,就會同你講西,甚至block 你,不過都支持你大巴大巴咁車佢地既

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2019-1-16 07:57 AM 發表

加拿大E家買賣大麻合法化, 稍後所有毒品都合法化, 民主國家人民有吸毒的自由.  
大麻根本無得同其他毒品相提並論

毒販死刑都要話,西方國家大晒咩

加拿大係咪真係玩到咁大玩驅逐大使先?美國都唔敢玩到咁,加拿大係都要當馬前卒,無人會替加拿大可憐。

判毒販死刑,好似喺特朗普叫落的

又想賺中國錢,又想站係美國果邊扮清高,結果得罪中國,美國又唔幫你,只當加拿大係工具用完即棄,結果兩邊都討好唔到,真抵死

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]