• 瀏覽: 17,625
  • 回覆: 151
  • 追帖: 1
+2
脫吾脫,冇人care.  大陰小國日日响度做show .  好煩。

引用:
原帖由 alex33hewlett 於 2019-1-16 07:43 AM 發表

不是這樣的, 當時支持/反對 只是 51.89%/48.11% 事後第二日已經有人後悔. 要求再來一次或提高門檻至60%. 贊成脫嗰班大多被政客誤導,有些則憎恨新衍移民搶飯碗. 反對脫嗰群則較為有遠見, 瞭解脫歐長遠來講對英國不利. ...
而家比人民去選擇喎,民主喎,自己承擔返個結果!

到底脫了沒 ?

比處女脫內褲還難 !

其實脫唔脫同港女有乜關係呢

Delete

引用:
原帖由 alex33hewlett 於 2019-1-16 06:39 AM 發表

睇見你張相就諗起香討有個屍兄小陰蒂國餘孽 "B屍HK". 想聽下佢今次點撐.
呢條犬吾可以用人類思維去諗佢,同佢正常講嘢會拉低自己智商

引用:
原帖由 alex33hewlett 於 2019-1-16 07:43 AM 發表

不是這樣的, 當時支持/反對 只是 51.89%/48.11% 事後第二日已經有人後悔. 要求再來一次或提高門檻至60%. 贊成脫嗰班大多被政客誤導,有些則憎恨新移民搶飯碗. 反對脫嗰群則較為有遠見, 瞭解脫歐長遠來講對英國不利. ...
如果都係贊成呢?洗唔洗又黎一次將門檻提升到70%?既然立心唔跟公投結果,點解仲要搞多次?

引用:
原帖由 alex33hewlett 於 2019-1-16 04:46 AM 發表
如題

梅菜珊玩完. 工黨領袖科爾賓提出對梅菜珊不信任動議.

https://www.bbc.com/news/av/uk-p ... o-confidence-motion

新聞來源連結:
https://www.bbc.com/news/uk-politics-46885828 ...
公投完,提議脫歐嘅人都立時跳船。梅姨又唔係脫歐派,卻自動請櫻。梅姨同保守黨自己攞嚟衰。

呢種民主真係搞能笑,全國人民投左脫,國會又唔比脫,
即係幾百人否決全國人民意願,
分分又使多幾億二次公投,無無謂謂咁虛耗國家,
所謂民主,根本就係林李黨爭,真係搞能笑

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2019-1-16 07:40 AM 發表

條大陸仔係撚大陰蒂國餘孽
He is not a Mainland Chinese, he is a Filipino with British nationality

引用:
原帖由 北上趣味 於 2019-1-16 08:10 AM 發表
所謂民主,根本就係林李黨爭,真係搞能笑 ...
黨爭一日都冇停過

引用:
原帖由 alex33hewlett 於 2019-1-16 07:01 AM 發表

29/3 之後揸 BNO 去歐盟國可能要先問清楚使唔使簽證.
城邦傑青以揸Bno 為榮

引用:
原帖由 ning2005 於 2019-1-16 06:22 AM 發表
民主精神之國,英國是民主制度發源國,現在的情況真諷刺,國民投票贊成脫歐,但國會議員不同意協助

亦更加反映民主制度也有很嚴重的缺陷,文阿婆死緊 ...
現在是否缺英政府提出的脫歐方案, 而沒有否缺脫歐的意向

引用:
原帖由 北上趣味 於 2019-1-16 08:10 AM 發表
所謂民主,根本就係林李黨爭,真係搞能笑 ...
你搞錯了, 現在是否缺英政府提出的脫歐方案, 而沒有否缺脫歐的意向

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]