• 瀏覽: 12,993
  • 回覆: 127
引用:
原帖由 ingredient 於 2019-1-15 09:10 PM 發表

最好加拿大爆晒領導人家族有邊幾個有加拿大戶照出嚟。等大家認清楚邊個係真中國人,邊個係偽中國人。
咪講廢話啦,呢D嘢講左十幾年啦,爆過D乜,反而包庇那些貪官就多

老雜細佬係咪要返中國。如果有骨氣就返

引用:
原帖由 ingredient 於 2019-1-15 09:10 PM 發表

最好加拿大爆晒領導人家族有邊幾個有加拿大戶照出嚟。等大家認清楚邊個係真中國人,邊個係偽中國人。
係囉,點解仲唔爆呢?已經反撚晒面囉喎,仲等咩呢?唔通等開戰捉佢地做人質呀?吓?

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-1-15 10:08 PM 發表

孟晩舟巳被扣上腳鏈,軟禁中 ~
乜原來孟晚舟係加拿大籍架?係呢,佢係邊位領導人既家人呀?

加拿大人聽到呢個好消息即刻開香檳

“接連有多名中國公民在加拿大被執法部門以第三國要求任意拘押”
多名中國公民?係咪孟晚舟識得分身術?

去加拿大隨時食到大麻好易上癮為害一生所以真係好危險!

小學雞報復,發出旅遊警示,大陸人都唔會理,照去,

因為冇自由, 所以一堆官員送仔女去外國?
講野之前....我知你班人冇腦....問下其他人先講......
亞洲有邊個國家既"有錢有地位"既人唔送仔女出去?
韓國? 日本? 近既"地區" 如台灣, 一堆人.....
仲要係好有中國人傳統....一面出去...一面對自己政府說三道四
再大D, 東南亞, 南亞又有幾多人出走? 
D人講到好好既新加坡.....走既人一堆

加拿大道友多 ,  又似乎幾順口喎 .

引用:
原帖由 格蘭度 於 2019-1-15 09:01 PM 發表

咁就咪撚發移民證喇,睇下邊個驚啲
你呀就真係onL99

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-1-15 09:53 PM 發表

美加有好多牌打~
其中一樣係中國漢奸牌

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-1-15 09:53 PM 發表

美加有好多牌打~
最叻,係政府停撒擺。
仲有養西狗

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]