• 瀏覽: 11,029
  • 回覆: 246
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 silanai 於 2019-1-16 01:44 PM 發表
這個有點像是未買六合彩丶就想中了獎後怎麼使用奬金的感覺⋯⋯  
一個必中的人買六合彩,唸定點用好正常

引用:
原帖由 starr 於 16/1/2019 14:19 發表

在中國周邊完全冇問題
有美軍嘅存在就好大問題

引用:
原帖由 starr 於 2019-1-16 02:24 PM 發表

一個必中的人買六合彩,唸定點用好正常
請把下期必中的六個號碼說出來丶如果是中的話丶
這個就是(必中)
這樣我就可以相信你的話 🙏
否則就只是個人又或是集體的幻想而已 🙈😅

引用:
原帖由 gamesmovies 於 2019-1-16 02:25 PM 發表
有美軍嘅存在就好大問題
一來我認為美軍不可能為中國舊政權犧牲
二來美軍來了我也覺得沒有用
不過我明你地有另一種判斷
口同鼻拗,冇意思

引用:
原帖由 silanai 於 2019-1-16 02:29 PM 發表
請把下期必中的六個號碼說出來丶如果是中的話丶這個就是(必中) 這樣我就可以相信你的話 否則就只是個人又或是集體的幻想而已  
九唔搭八的比喻就算了吧
兩岸實力是明擺著的

引用:
原帖由 EYECAM 於 2019-1-16 02:25 PM 發表
點解要打北韓? 北韓又冇話要統一韓國。
北韓主要是核武問題吧

引用:
原帖由 starr 於 2019-1-16 02:34 PM 發表

九唔搭八的比喻就算了吧
兩岸實力是明擺著的
重點是背後的美國丶這個大家都知道的
所以實力是有距離的 🙏

假設統一戰爭引起美軍參戰,美國攻擊目標一定係北京上海同香港,而以香港防守力最弱,美軍必然出動空襲,到時掛條黃絲係門口一樣被轟炸,香港只要死得多人,漢奸下場必定淒慘,全家被殘殺都不為奇,有史為證。就算未至於漢奸,今日幻想美軍係正義既化身,所留底既證據,他日就係全家被害既索命留言。人地父母妻兒被殺,唔會同你講人權人道。

引用:
原帖由 silanai 於 2019-1-16 02:35 PM 發表
重點是背後的美國丶這個大家都知道的 所以實力是有距離的
大家都知道美國撐腰的蔣氏政權竟敗逃到台灣島去

引用:
原帖由 JosephLui 於 2019-1-16 01:56 PM 發表

只有小學生先相信美帝會打大陸,但大陸亦應該唔會輕易就打台灣,因會面對經濟制裁
經濟制裁,現在起不了作用了,科技制裁還可能有用,😜

到時台灣就會變成一個長期戰地...美國佬可能不停打下你,又縮下....世界經濟開始差....人民生活痛苦....仲講咩治理...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]