• 瀏覽: 13,323
  • 回覆: 169
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 tigerbluefly 於 2019-1-16 00:05 發表

以你之心,度曾之腹!
講事實啫,曾蔭權又用佢嘅小聰明,要面子搵着數,愚弄香港人,同佢所犯罪行一脈相承

引用:
原帖由 smart889 於 2019-1-15 07:39 PM 發表
出獄前講大話有病,得以住院,出獄變成出院,睇佢精神奕奕出院,有理由需要住院嗎?
算啦樓主大人曾蔭權原本在街見到我們可以很高傲的看不起我們這些平民百姓但現在我們只要說一聲死監躉他就立刻會低着頭默默離去所以他以很慘了😭😭😭😭😭

講大話喱家野,689 認第二,邊果敢認第-

引用:
原帖由 kos2014 於 2019-1-15 11:12 PM 發表
貪甘少,學689 貪5000 萬先底坐。希望689盡快入獄
689 點只5000幻,由佢畢業到而家幾十年,收左幾十億啦,完全無申報。

引用:
原帖由 ONZ... 於 2019-1-15 07:42 PM 發表

其實好撚賤 玩程序 仲有面用前特首福利 面皮九尺厚
咁多個前特首始終都係梁振英先生最好,高尚情操

第一時間聽到佢臨出獄先話唔舒服就知。飯民好朋友曾生又免費檢查身體先出院。仲方便記者朋友不需要去監獄開記招。高

引用:
原帖由 smart889 於 2019-1-15 07:39 PM 發表
出獄前講大話有病,得以住院,出獄變成出院,睇佢精神奕奕出院,有理由需要住院嗎?
香港醫院有神醫,聖藥,你唔知咩?

理九佢丫

引用:
原帖由 smart889 於 2019-1-15 07:47 PM 發表
可以繼續跟進,睇佢依家出獄後,會唔會再入醫院,如果不再入院,證明佢真係習慣講大話
佢老人家經常出入醫院係正常的😜😜

引用:
原帖由 a94922905 於 2019-1-16 07:48 AM 發表
講大話喱家野,689 認第二,邊果敢認第-
肥黎咪第一囉。專作嘢老屈人

引用:
原帖由 dee1980 於 2019-1-15 10:35 PM 發表
貪狗一隻,對香港做左好多政策錯誤決定,遺臭萬年
極度認同閣下,貪曾因為私心而害了一代香港後生仔女,佢罪有應得,遺臭萬年👎👎👎👎

香港人事事求追殺,人地都坐完出黎仲要話人。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]