• 瀏覽: 13,330
  • 回覆: 169
  • 追帖: 1
家族三代人都是做政府公務員,唔衰得。

信教既人係未普遍特別虛偽?同容易幻想當事實?

曾先生今次真係遺臭萬年,都唔知點樣面前歷代祖先

引用:
原帖由 80X 於 2019-1-15 10:11 PM 發表

由醫院出來好睇好多,唔通由赤柱揸住公文袋行出來咩。
原來這樣……
仲以為點都要經赤柱辦手續出黎,原來可以由醫院直接出來當settle左個刑期!

見佢鬼打都冇咁精神,好假!

引用:
原帖由 smart889 於 2019-1-15 07:39 PM 發表
出獄前講大話有病,得以住院,出獄變成出院,睇佢精神奕奕出院,有理由需要住院嗎?
信主就是這樣,林子健大話連編,帖主唔該跟進下!
神呀!可解林子健、x卓庭、av仁、逃緊生等大話精可以日日大搖大擺出來亂港!

引用:
原帖由 膠面鵬 於 2019-1-16 09:19 AM 發表
貪曾禍港
民主呆灣,阿扁貪十億都正常

引用:
原帖由 Video 於 2019-1-16 09:54 AM 發表

民主呆灣,阿扁貪十億都正常
黃屍最叻選擇性失明!

自己友貪十億當冇嘢,對手攞幾千萬就天地不容!何況人地嗰幾千萬係正途錢,只係冇報啫……

引用:
原帖由 膠面鵬 於 2019-1-16 09:19 AM 發表
貪曾禍港
貪曾只不過貪小便宜,相比
689禍港深遠,貪曾有點可隣!

引用:
原帖由 smart889 於 2019-1-15 19:39 發表
出獄前講大話有病,得以住院,出獄變成出院,睇佢精神奕奕出院,有理由需要住院嗎?
信主係咁嫁啦,最多去告解囉,捐獻下,神一定會寬恕嫁,心理就可以安樂。

爵士扮死狗,政府無追究東亞條數就係放佢一馬啦,仲想攞采?

引用:
原帖由 220 於 2019-1-16 10:04 AM 發表

信主係咁嫁啦,最多去告解囉,捐獻下,神一定會寬恕嫁,心理就可以安樂。
的確係,
信左主既人,如果本身係衰,只會變本加厲! (本身係好既,都冇乜大問題)

引用:
原帖由 smart889 於 2019-1-15 07:39 PM 發表
有名你叫,貪曾。縮數諗到盡。

貪曾點仆街起碼有找數入過冊, 條68狗又無事又吋吋貢DKLM

689 真係有貪,一早俾人捉咗啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]