• 瀏覽: 13,307
  • 回覆: 169
  • 追帖: 1
出獄前講大話有病,得以住院,出獄變成出院,睇佢精神奕奕出院,有理由需要住院嗎?

引用:
原帖由 smart889 於 2019-1-15 07:39 PM 發表
出獄前講大話有病,得以住院,出獄變成出院,睇佢精神奕奕出院,有理由需要住院嗎?
其實好撚賤 玩程序 仲有面用前特首福利 面皮九尺厚

可以繼續跟進,睇佢依家出獄後,會唔會再入醫院,如果不再入院,證明佢真係習慣講大話

響醫院出嚟見記者好定響監獄出嚟上電視好,好易明啫,劇本一早編好曬!

貪曾真係死性不改,貪小便宜又要面,連差嗰幾日都要扮病住院,臨尾做番個全面Body Check唔使排期唔使畀錢!仲要賴委曲咁要上訴!

香港之恥

港英餘孽就是如此

引用:
原帖由 gogolap 於 2019-1-15 08:39 PM 發表
響醫院出嚟見記者好定響監獄出嚟上電視好,好易明啫,劇本一早編好曬!
由醫院出來好睇好多,唔通由赤柱揸住公文袋行出來咩。

醫院有冷氣,監獄就無

引用:
原帖由 smart889 於 2019-1-15 07:39 PM 發表
有冇需要留院由醫生決定,唔係睇樣!

引用:
原帖由 tigerbluefly 於 2019-1-15 22:22 發表

有冇需要留院由醫生決定,唔係睇樣!
呢招我都識,話呢度痛,個度痛,極度唔舒服,點都要送你去醫院檢查,痛症有時check唔到嘅,正如有位救生員,話跌傷鎖骨,請足成年病假,但又可以做到保鑣

貪狗一隻,對香港做左好多政策錯誤決定,遺臭萬年

貪甘少,學689 貪5000 萬先底坐。希望689盡快入獄

引用:
原帖由 smart889 於 2019-1-15 10:34 PM 發表

呢招我都識,話呢度痛,個度痛,極度唔舒服,點都要送你去醫院檢查,痛症有時check唔到嘅,正如有位救生員,話跌傷鎖骨,請足成年病假,但又可以做到保鑣 ...
以你之心,度曾之腹!

入監出監都係醫院,目的就係見傳媒影相, 拍片背景好睇D。浪費社會資源,扮病扮到可以攞奧斯卡金像奬,港台金馬獎,內地百花金雞獎。仲敢話自己清白,陪審團話唔糸你自己話,幾時有罪犯會話自己不是清白. 可恥,可鄙,可笑,可悲。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]