• 瀏覽: 13,333
  • 回覆: 195
引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2019-1-15 10:08 AM 發表
在中國大量走私毒品除非主動提供主謀整個販毒來源,一定會嚴懲
如果係菲律賓已即塲了結

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-15 11:49 AM 發表

我會駁你,等你賺多的一個幾毫!!
共剷若有廉恥,要自我毀滅喇!!
管治香港二十多年,本土香港人仍反共,希望共剷共產!!共產有面嗎!!
英國佬,異族,走左二十多年,本土香港人仍懷念英國佬之優質管治!!
共剷,你若有廉恥,死左佢喇!!
但無恥之民族,政黨,社會,真天下無敵!! ...
我唔駛好似你咁做打手賺埋啲折墮錢

抵死!!!

引用:
原帖由 樹界降臨 於 2019-1-15 10:36 AM 發表

沒有公平公正公開,共產黨老屈他強姦習近平老母吧
你可以親試下帶毒去菲律賓啦!下埸死得更快!

加拿大籍被告人羅伯特·勞埃德·謝倫伯格因犯走私毒品罪被遼寧省大連市中級人民法院依法判處死刑。宣判結果發佈後不久,加拿大媒體爆料稱謝倫伯格早有前科。在2012年,他就因販毒被加拿大地方法院判處16個月的監禁。這引發不少加拿大網友對不吸取教訓的謝倫伯格大肆批評,甚至認為是因為加方此前判得輕,才導致他屢教不改。

據加拿大廣播公司14日報道,2012年,謝倫伯格曾因持有大麻樹脂和冰毒,以及把持有的可卡因和海洛因用於毒品走私交易,而被不列顛哥倫比亞省的法官尼爾·布朗判處2年有期徒刑。考慮到他已服的刑期,最終他被判服刑16個月零12天。

引用:
原帖由 ricebuket 於 2019-1-15 10:23 AM 發表

搵咗涂謹申做嘢未?
呢條友咪又係要喺香港搞籌款,眾籌為加拿犬上訴,你哋笑唔笑?

引用:
原帖由 fb666 於 2019-1-15 08:37 AM 發表
走私222公斤冰毒 加籍毒販重審判死
杜魯多發爛渣屈中國「隨意判決」?2019年01月15日 08:07
https://hkgpao.com/wp-content/uploads/2019/01/20190115-trudeau-001-1024x536.jpg
杜魯多玩脫了中加關係,現在改變策略,玩發爛渣兼亂抹黑。加拿大公民謝倫伯格(Robert Llyoud Schellenberg) ...
咁之前又判15年 220公斤都係15年先奇怪

引用:
原帖由 樹界降臨 於 2019-1-15 10:36 AM 發表

沒有公平公正公開,共產黨老屈他強姦習近平老母吧
送你一個字"賤"

引用:
原帖由 Henryy 於 2019-1-15 10:52 AM 發表
成二百公斤都話中國隨意判 !
咁如果每人帶二斤冰毒去加拿大,杜魯多系唔系應該請帶冰者去食歺飯先?
但我好相信加拿大唔止請帶二斤冰毒人仕食一歺咁 簡單,而系食"十年八載" 囉。 ...
老杜話請佢哋飲玉冰燒。

見到呢度啲白狗代理人喺度暴跳如雷,中國又"輸了" !!

引用:
原帖由 ~JW 於 2019-1-15 11:49 AM 發表

如果係菲律賓已即塲了結
直情上法庭都慳番。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]