• 瀏覽: 13,332
  • 回覆: 195
傲慢醜陋的西人,快啲放佢地養嘅唐狗出嚟吠喇。

引用:
原帖由 hermanherman 於 2019-1-15 09:58 AM 發表
請問?  判15年,  驅逐出境, 即時走得 , 加人為甚麼自己上訴?
因為佢係傻仔囉

引用:
原帖由 EYECAM 於 2019-1-15 12:19 PM 發表

所以咪話係隨意囉,即係你鐘意就15年,你唔鐘意就死刑。反差極大,如果一審已經係死刑,可能杜魯多會冇意見喔
邊度嘅司法制度 唔比控方因爲判刑過低上訴?

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-15 11:24 AM 發表

北方帝國共剷甘撚好!!
何不速速回北方享受你中意之共剷??
WORDS ARE CHEAP ACTION MATTERS
嗡乜都得,身體最誠實!!
嚴重警告:在北方帝國,你上吾到香討(用某優質VPN除外!)吾可以駁我架!!!
利申:過去,現在,將來,從耒未在北方帝國生活過!!香港是我家!! ...
香港係中共政府的一個特別行政區!我的自由出入,你點解唔得?O…!有屎係身!

引用:
原帖由 樹界降臨 於 2019-1-15 10:40 AM 發表

共產黨可以老屈強蟈國際刑警,販毒集團?老屈他強姦王歧山隻冰冰吧
又有幻覺釘書豬。
你睇下醫生喇。

引用:
原帖由 hermanherman 於 2019-1-15 09:58 AM 發表
請問?  判15年,  驅逐出境, 即時走得 , 加人為甚麼自己上訴?
睇前面有人話之前判係加拿大判半年,比起15年真係太長,偷雞唔成搭埋條命,抵死

不如個鬼佬試下將2公斤冰毒運去菲律賓,睇下賓仔會唔會放人?

引用:
原帖由 j.o.lai 於 2019-1-15 12:45 PM 發表

師兄似乎知道d野,唔係冇理由知道條加人係比人老屈㗎?
真心,建議師兄快d上大6幫忙,要快,慢d啪咗救唔返
青山逃犯,精神分裂,泥普隡過河,自身難保啦!

咁都仲有人護航,洗腦真成功

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-15 11:49 AM 發表

我會駁你,等你賺多的一個幾毫!!
共剷若有廉恥,要自我毀滅喇!!
管治香港二十多年,本土香港人仍反共,希望共剷共產!!共產有面嗎!!
英國佬,異族,走左二十多年,本土香港人仍懷念英國佬之優質管治!!
共剷,你若有廉恥,死左佢喇!!
但無恥之民族,政黨,社會,真天下無敵!! ...
懷念?英國佬仲獨裁個共產黨,我估你個時都未出世啦,咁懷念你可以去移民啦

引用:
原帖由 emsdhong 於 2019-1-15 12:07 PM 發表
加拿大籍被告人羅伯特·勞埃德·謝倫伯格因犯走私毒品罪被遼寧省大連市中級人民法院依法判處死刑。宣判結果發佈後不久,加拿大媒體爆料稱謝倫伯格早有前科。在2012年,他就因販毒被加拿大地方法院判處16個月的監禁。這引發不少加拿大網友對不吸取教訓的謝倫伯格大肆批評,甚至認為是因為加方此前判得輕,才導致他屢教不改。

據加拿大廣播公司14日報道,2012年,謝倫伯格曾因持有大 ...
我國要收了這人渣,替天行道,毒品害人不淺

引用:
原帖由 fb666 於 2019-1-15 08:37 AM 發表
走私222公斤冰毒 加籍毒販重審判死
杜魯多發爛渣屈中國「隨意判決」?2019年01月15日 08:07
https://hkgpao.com/wp-content/uploads/2019/01/20190115-trudeau-001-1024x536.jpg
杜魯多玩脫了中加關係,現在改變策略,玩發爛渣兼亂抹黑。加拿大公民謝倫伯格(Robert Llyoud Schellenberg) ...
😂😂不作不死,加埋加拿大玩嘢,搵你條道友製旗啦。

引用:
原帖由 EYECAM 於 2019-1-15 01:18 PM 發表

一審又犯咗咩錯誤呢?
香港專業中專業的黃官經常輕判黃絲佔中L,藍官輕判警L正苦人員.美國呢?經常見的官輕判白人啦!冇太天真啦!大陸一句新重要證據就得啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]