• 瀏覽: 13,315
  • 回覆: 195
引用:
原帖由 fb666 於 2019-1-15 08:37 AM 發表
走私222公斤冰毒 加籍毒販重審判死
杜魯多發爛渣屈中國「隨意判決」?2019年01月15日 08:07
https://hkgpao.com/wp-content/uploads/2019/01/20190115-trudeau-001-1024x536.jpg
杜魯多玩脫了中加關係,現在改變策略,玩發爛渣兼亂抹黑。加拿大公民謝倫伯格(Robert Llyoud Schellenberg) ...

共賊黨任意拘捕,陷害無辜

一早已經臭名於世

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-15 11:24 AM 發表

北方帝國共剷甘撚好!!
何不速速回北方享受你中意之共剷??
WORDS ARE CHEAP ACTION MATTERS
嗡乜都得,身體最誠實!!
嚴重警告:在北方帝國,你上吾到香討(用某優質VPN除外!)吾可以駁我架!!!
利申:過去,現在,將來,從耒未在北方帝國生活過!!香港是我家!! ...
香港係由你口中嘅北方統治,你揸中華人民共和國香港特別行政區身份証,你己係國民,咁不滿現實有本事咪走啦,攞DD骨氣出嚟

呢條多多咁無腦都做到總理

222公斤不是走私, 係明運這樣都可以信全都是智障

條友係加拿大已有兩次販毒入策前科, 當時法官話佢好彩係冇死刑加國販毒

東網有新聞 12:01  15/1/2019

引用:
原帖由 hermanherman 於 2019-1-15 09:58 AM 發表
請問?  判15年,  驅逐出境, 即時走得 , 加人為甚麼自己上訴?
仲以為自己係外國人大九晒
話時話,如果唔係發生孟晚舟事件,或許可能放生你。要怨就怨你國家總統太笨柒了。

引用:
原帖由 樹界降臨 於 2019-1-15 10:36 AM 發表

沒有公平公正公開,共產黨老屈他強姦習近平老母吧
師兄似乎知道d野,唔係冇理由知道條加人係比人老屈㗎?
真心,建議師兄快d上大6幫忙,要快,慢d啪咗救唔返

杜魯多on99

引用:
原帖由 地獄邊緣的豬🐷 於 2019-1-15 12:43 PM 發表

仲以為自己係外國人大九晒
話時話,如果唔係發生孟晚舟事件,或許可能放生你。要怨就怨你國家總統太笨柒了。
以為自己係白人大九晒
在外地很多事例,白人真係以為自己係大九哂。

引用:
原帖由 japan2064 於 2019-1-15 12:36 PM 發表
呢條多多咁無腦都做到總理
因為father以前做總理+many many money....

引用:
原帖由 hermanherman 於 2019-1-15 09:58 AM 發表
請問?  判15年,  驅逐出境, 即時走得 , 加人為甚麼自己上訴?
想攞番啲冰

引用:
原帖由 FENFAY 於 2019-1-15 10:55 AM 發表
可能之前係酌情,宜家揸正嚟做.
222 斤15 年咪少囉
香港都起碼2x 年甚致終身啦

引用:
原帖由 樹界降臨 於 2019-1-15 10:21 AM 發表
無證據下屈人販毒,正常人一定反抗,更證明強蟈所謂法規只是共產黨工具
同你一樣,
抵撚死。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]