• 瀏覽: 13,341
  • 回覆: 195
引用:
原帖由 hellexpress 於 2019-1-15 10:34 AM 發表

222公斤冰毒, 人贓並獲, 咁係係咪打算食晒個222公斤冰毒?
世界上任何一個販毒有死刑既國家走私222公斤冰毒都會死刑
佢應該住在巴西,運毒制毒唔犯法🤣

引用:
原帖由 樹界降臨 於 2019-1-15 10:40 AM 發表

共產黨可以老屈強蟈國際刑警,販毒集團?老屈他強姦王歧山隻冰冰吧
如果攞二百幾斤冰毒黎屈佢,就真係抵死啦!

引用:
原帖由 tony626 於 2019-1-15 10:48 AM 發表

如果攞二百幾斤冰毒黎屈佢,就真係抵死啦!
秒殺

成二百公斤都話中國隨意判 !
咁如果每人帶二斤冰毒去加拿大,杜魯多系唔系應該請帶冰者去食歺飯先?
但我好相信加拿大唔止請帶二斤冰毒人仕食一歺咁 簡單,而系食"十年八載" 囉。

加拿大判運毒犯打手板乎?

可能之前係酌情,宜家揸正嚟做.

引用:
原帖由 樹界降臨 於 2019-1-15 10:36 AM 發表

沒有公平公正公開,共產黨老屈他強姦習近平老母吧
你咪同你口中嘅共產黨一樣!

有凍腳係人地手仲發咩爛渣,攞架黎掉,有D白人既自大自我世界既寫照

其實我覺得唔駛判佢死,但判佢每日三餐改為進食冰毒,唔准食其他嘢,食哂222公斤後放佢走!

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-15 10:57 AM 發表

係人都知北方帝國,乜撚都姓,黨,準確的,姓,雜,雜豬的雜,乜撚包括垃圾桶,屎坑,文屎厠紙,你信帝國法庭依據法律辦事,贈你老江,澤民,金句:
,"TOO SIMPLE SOMETIMES NAIVE!!"
大6人吾識你地帝國阿頭番文,
贈你香港靚女明星天真嬌金句:
“又傻又天真”(你信帝國依法辨事!!)

“牢牢全面管治香港”
就 ...
睇見啲西方壽頭暴跳如雷,語無倫次就證明中國政府做得非常正確!

加拿大犬又在吠!狗就是狗!

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-15 11:24 AM 發表

北方帝國共剷甘撚好!!
何不速速回北方享受你中意之共剷??
WORDS ARE CHEAP ACTION MATTERS
嗡乜都得,身體最誠實!!
嚴重警告:在北方帝國,你上吾到香討(用某優質VPN除外!)吾可以駁我架!!!
利申:過去,現在,將來,從耒未在北方帝國生活過!!香港是我家!! ...
冇本事走講乜都冇用,你痞係香港就要俾共產黨統治啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]