• 瀏覽: 13,335
  • 回覆: 195
引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-17 10:18 PM 發表

好似慢慢皺,紅二代,我有美帝居留權!!
最好雜豬今日宣佈香港取消一國二制,香港立即一國一制!!聽日我己飛美,等你大6佬慢慢嘆共產,我及好多本土人彩你有味!!所以有錢大6人,都不會移民香港澳門,因最後同樣係死路!!移民美帝喇!!係好多大6中國人夢想,包雜豬女!!! ...
你發夢啦!Show本passport出來先。

引用:
原帖由 2018mido100 於 15-1-2019 19:04 發表

十足創意!

食222克都死!
咁佢食死自己,我地只可以深表同情啦。

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-15 11:24 AM 發表

北方帝國共剷甘撚好!!
何不速速回北方享受你中意之共剷??
WORDS ARE CHEAP ACTION MATTERS
嗡乜都得,身體最誠實!!
嚴重警告:在北方帝國,你上吾到香討(用某優質VPN除外!)吾可以駁我架!!!
利申:過去,現在,將來,從耒未在北方帝國生活過!!香港是我家!! ...
西方壽頭果然語無倫次!
仲有獨裁到唔準人反駁!

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-15 11:49 AM 發表

我會駁你,等你賺多的一個幾毫!!
共剷若有廉恥,要自我毀滅喇!!
管治香港二十多年,本土香港人仍反共,希望共剷共產!!共產有面嗎!!
英國佬,異族,走左二十多年,本土香港人仍懷念英國佬之優質管治!!
共剷,你若有廉恥,死左佢喇!!
但無恥之民族,政黨,社會,真天下無敵!! ...
唔駁人但又回人帖
真有趣!

引用:
原帖由 Terenceshiu 於 2019-1-17 10:18 PM 發表
基於人道立場,同時為了向五c眼世界表示公平公正公義,中國應給予條加鬼最後機會,在222日內,每日一公斤分三餐食完,限期內食完可遞解出境。如未能完成,即時槍決.相信全球人類都吾會反對. ...
唔駛咁複雜,一小時之內食完一公斤冰,即放;食唔完,打靶

只需一小時就解決問題,無謂浪費時間

好咯,又多一國加入西方陣形,打7圍堵,中共了,華為吾使有5G合約了

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-19 11:32 AM 發表

我係中意西方,中意美帝!!
我係中意吊七,北方帝國,吊吊七共剷!!
我係中意認自己係香港人,不是大6中國人!!
I AM A H9NGKONGESE ***NOT*** CHINESE OK!!!
希望可以激死左1!!! ...
自認有用既咩?你果張身份證假既?

呃?呃乜野?講詳細d?

即係加拿大公民去他國販毒強姦打劫都不能判罪?
外國人真係一等

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-19 11:27 AM 發表

你盲架!!

帖內清楚寫上

"我會駁你,等你賺多幾毛"
發老皮呀?
嗱,我又俾機會你賺多幾毛

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-19 11:32 AM 發表

我係中意西方,中意美帝!!
我係中意吊七,北方帝國,吊吊七共剷!!
我係中意認自己係香港人,不是大6中國人!!
I AM A H9NGKONGESE ***NOT*** CHINESE OK!!!
希望可以激死左1!!! ...
年中見唔少儍人由自命不凡到自討沒趣,中共咁易俾啲nobody激得死?
哈哈!啲儍人真有趣!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]