• 瀏覽: 9,480
  • 回覆: 80
  • 追帖: 1
+3
小學雞總理,所以加狗國係世界三流國家。

引用:
原帖由 無盡思念 於 2019-1-16 11:33 AM 發表
小學雞總理,所以加狗國係世界三流國家。

引用:
原帖由 清晨含情的馬 於 2019-1-15 06:42 PM 發表

相信賴昌星在加拿大已經囊空如洗,就借這個機會趕佢出門口。
賴昌星以為挾著巨款可以入藉加拿大, 結果做了反面教材。

引用:
原帖由 城市民工 於 2019-1-15 03:20 PM 發表
原來加拿大選了個智障就總統,無腦多
重有一個,杜友多。

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-1-16 11:35 AM 發表

賴昌星以為挾著巨款可以入藉加拿大, 結果做了反面教材。
但是仍然嚇不到其他挾巨資逃亡的貪官!!!
中國近年出了很多通緝令,也費了巨大氣力也只拘捕到幾個回國受審。

佢地以為白人有特權

引用:
原帖由 清晨含情的馬 於 2019-1-16 11:47 AM 發表

但是仍然嚇不到其他挾巨資逃亡的貪官!!!

中國近年出了很多通緝令,也費了巨大氣力也只拘捕到幾個回國受審。
貪官被抓到會有機會被判死刑, 不走才怪。

大陸會用國際法唔系用強國法咩

無恥下流邪惡共賊黨講公正?

唔好笑死全世界人

小學🐔

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-1-15 10:25 AM 發表
環視世界,小確幸領導法國總統馬克龍, 台灣蔡英文和加拿大杜魯多都有同一共通點, 就是一名政治素人,容易被黑手搞得灰頭土臉。

美國的特朗普,不諱言以普京和習近平為偶像。作為一名投機份子,他上任之後便全力減稅去收買人心。他不敢得失俄羅斯,便去和中國打貿易戰,在十一月的中期選舉撈取利益。之後一個轉身,又與中國談判。

現時看國際上的主要玩家,全都是強人硬手,軟一些都玩不起這個遊戲。美國比中 ...
同意,公道不在人心,是非在乎實力!

獨裁邪惡共賊黨根本唔識咩叫自由
井底之蛙,癈人講癈話,學人講咩國際法

做假詐騙共賊國最叻語言偽術,欺騙世人

引用:
原帖由 fb666 於 2019-1-15 08:30 AM 發表
康明凱涉做間諜被捕 加總理竟話有豁免權?
華春瑩秒殺:唔該認真學國際法啦!
2019年01月14日 18:08
https://hkgpao.com/wp-content/uploads/2019/01/20190114-hua-001-1024x536.jpg
加拿大人在法律面對高人一等?加拿大前外交官康明凱(Michael Kovrig)涉危害中國國家安全而被中國拘捕,加總理杜魯多發晒 ...
這樣得不夠好,應該叫他抄習近平思想10次,抄完包佢明白世上所有真理

大陸學人講法治
邊個國家唔吹賬

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]