• 瀏覽: 9,470
  • 回覆: 80
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 地獄邊緣的豬🐷 於 2019-1-15 01:31 PM 發表
誰大誰惡誰正確
夠惡,夠大聲,夠狂,夠狼,夠癲,夠癡線,大國。

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-1-15 03:52 PM 發表

他甚至干預聯儲局加息步伐, 又放生謀殺自己人的石油王子, 皆因王子有大把錢生意益米國。
係呀!死都咬返生,俄國已經馬死落地行,你有你制裁我有我軍事擴張,北韓面皮厚唔岩傾就用核彈恐嚇,呢D流氓本事中國做唔出,就搵中國制旗,仲要輸打贏要啦!

Lethal Weapon

杜魯多真係未夠班,上次6月7大工業國開完會出聯合聲明,以為好醒點知畀侵侵串完話唔承認同唔簽,鬧到杜魯多潛哂水。呢鑊無啦啦又話中國唔尊重外交豁免權,擺明畀自己友𨃩。如果真係用外交護照,即使真係間諜也只可以抗議同驅逐出境,捉得你梗係睇準係用個人身份入境啦!停薪留職係加拿大內部事務,但正常出入都唔應該用外交護照。既然冇用外交護照梗係冇面畀啦,全世界都一樣,仲攞外交豁免權出嚟講真係又要潛水幾日!太年青了,玩政治未夠班!制毒、運毒去到2百幾公斤咁大數量,好多國家都係判死刑,一啲都唔奇。條友喺加拿大都有2次因毒品入罪,呢次真係冤枉?

咁盂晚舟都可以是前外交人員,任你講姐

引用:
原帖由 EYECAM 於 2019-1-15 04:31 PM 發表

上次同今次唔同,上次係加拿大自己話事,今次係美國話事,加拿大只係做醜人啫,硬食,奇怪嘅係,係中國都有好多美國人,點解中國唔拉美國人? 咁咪一樣係顯示怕咗美國囉,欺善怕惡嘅做法更係拉加拿大人啦 ...
哈哈!
係顯示未夠美國咁強大, 又未夠美國咁無賴, 當然要教訓小流羅先啦。

引用:
原帖由 清晨含情的馬 於 2019-1-15 04:28 PM 發表

賴昌星最後在兩國枱底下有條件遞解回中國。內容不詳。

或許今次達成枱底交易也未定。
加國攬著賴昌星多年都不肯引渡他回國受審, 直至中國變得強大又有錢, 相信枱底交易是加國和中國的搵錢之路。

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-1-15 05:06 PM 發表

加國攬著賴昌星多年都不肯引渡他回國受審, 直至中國變得強大又有錢, 相信枱底交易是加國和中國的搵錢之路。
相信賴昌星在加拿大已經囊空如洗,就借這個機會趕佢出門口。

杜老多生得好眉好貌,原來弱智嘅     

放心 唔落台既話會有黃背心出動

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 GoldenOcean 於 2019-1-15 08:15 PM 發表
欠chiNa狗操的華春瑩又在呻吟!
你的論據是甚麼?
到底是誰在莫名其妙地呻吟?

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-1-15 16:18 發表

加拿大在賴昌星時代已經慣用欺善怕惡的手段欺壓中國政府, 到現屆總理唔知世界變, 以為中央共仍然會像當年一樣咁好恰, 他今次等被推落台
中國政府都太仁慈,應該趁機炒熱魁北克獨立,既然加拿大玩過台灣牌,就以其人之道治其人之身,支持魁北克獨立

加拿大呢條總理真係唔L掂!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]