• 瀏覽: 2,395
  • 回覆: 16
+3
人以身為貴,家以和為貴,鄰以親為貴,
友以誠為貴,體以健為貴,衣以適為貴,
住以雅為貴,窮以志為貴,富以仁為貴,
心以善為貴,品以端為貴,物以稀為貴,
情以真為貴。👍
拍電影的睇得多

今日先至來抄TOPGUN?

中國空軍好嘢.

恭喜中國三軍訓練十分嚴格和辛勤。多謝分享

山寨荷李活電影

呢架會唔會近得滯,一陣啲人又話係P圖

附件

66F1BCD5-C241-4C22-A678-DBA8556ABC6B.jpeg(44.2 KB)

自動上綱上線就講得係精神病

引用:
原帖由 自行車專用 於 2019-1-15 12:51 PM 發表
呢架會唔會近得滯,一陣啲人又話係P圖
此類相無參照物根本唔知係拉近鏡抑或真係近。

附送有參照物的片段:
https://www.youtube.com/watch?v=INcWJYFvSkQ

2:46左右可見幾近距離

好多高架運電塔, 如果摸唔清都幾危機.

引用:
原帖由 kenobi 於 2019-1-15 16:51 發表

此類相無參照物根本唔知係拉近鏡抑或真係近。

附送有參照物的片段:
https://www.youtube.com/watch?v=INcWJYFvSkQ

2:46左右可見幾近距離
7#圖片睇清楚,有戰機陰影,如果系離得好遠無可能睇得見陰影。

引用:
原帖由 星辰大海 於 2019-1-15 06:30 PM 發表

7#圖片睇清楚,有戰機陰影,如果系離得好遠無可能睇得見陰影。
係你先明我講咩

附件

4D794DFB-98CA-48AB-80E7-DBFC741E057C.jpeg(138.42 KB)

795CD491-F795-434E-925C-EA640C89B397.jpeg(246.29 KB)

引用:
原帖由 T2. 於 2019-1-15 03:19 AM 發表
今日先至來抄TOPGUN?
正想咁講。
人地成套戲都落左劃左幾廿年。係成套戲咁長喎。
上便就只得㡬張相。

引用:
原帖由 自行車專用 於 2019-1-16 12:00 AM 發表

係你先明我講咩
那是山的植被吧?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]