• 瀏覽: 27,596
  • 回覆: 185
+7
引用:
原帖由 kamtlai 於 2019-1-14 05:48 PM 發表
係司馬文唔係住向港島間 僭建屋咩?
冇張達明果d幫手種票係差d

引用:
原帖由 andysan4 於 2019-1-14 05:44 PM 發表

公民黨司馬文

有冇個選舉結果網站睇下
12文

引用:
原帖由 男E 於 2019-1-14 04:28 PM 發表

新一屆鄉郊代表選舉由上星期日(6日)起,一連三個周日舉行。立法會議員朱凱廸早前聯同南區區議員司馬文等人組成「綠色鄉村約章」參選,惟全軍覆沒。至於爭取連任屯門良田村村代表嘅立法會議員何君堯則以8票之微,險勝對手。

朱凱廸等6人參加鄉郊選舉,但朱遭取消資格,而參選上水鄉嘅廖偉濂就提名不足,所以最終只有4人出戰。司馬文率先喺上星期僅取得12票低票落敗,而尋 ...
泛民好心收檔啦搵幾隻小丑出黎醜

上月網傳惡村長阻警入村抄牌,涉事嘅北區區議員兼粉嶺圍村代表彭振聲就以505票高票當選。

高票當選

十二票 好L多啦住附近全部都係鬼頭仔屍馬聞下次搬去和合石就高票當損啦

剎剎剎……吾啱聽,剎!

香港市民對此次選舉的公正性表示十分懷疑!
政府應該出來解釋!

引用:
原帖由 andysan4 於 2019-1-14 05:44 PM 發表

公民黨司馬文

有冇個選舉結果網站睇下
here you are
https://www.info.gov.hk/gia/general/201901/07/P2019010700113.htm

恭喜晒!

開心。今晚加餸。

眾籌左先啦

引用:
原帖由 桑下樽前 於 2019-1-14 06:10 PM 發表

here you are
https://www.info.gov.hk/gia/general/201901/07/P2019010700113.htm
檳榔灣

1)劉運明(110;當選)
2)司馬文(12)

公民黨司馬文

引用:
原帖由 SiuAlvin 於 2019-1-14 05:09 PM 發表
鄉郊選舉唔同立法會選舉,肥佬黑金用唔着,亦支配唔到戴妖雷霆計劃配票,新西票王選舉團隊即刻打回原形。
但美國佬見到個賽果
臉色都唔好睇啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]