• 瀏覽: 27,617
  • 回覆: 185
+7
係咪又輸比蛇齋餅種同投票機械

鄉郊選舉唔同立法會選舉,肥佬黑金用唔着,亦支配唔到戴妖雷霆計劃配票,新西票王選舉團隊即刻打回原形。

引用:
原帖由 Perfect 於 2019-1-14 05:00 PM 發表
應該要俾朱西去選,齊齊選輸先爽
朱西滴就算有得選都係輸, 政府要二串一, DQ再DQ收佢皮.

有力人仕都疏通唔到村民,等幾條友退而求其次,想做鄉郊代表都失手.

鄉下佬真聰明,唔會選廢柴泛民狗,港島區啲人蠢好多,會選蟲泰,,,

司馬文呢條死鬼佬成日喺度搞風搞雨!

西環干預香港選舉,港人治港,名存實亡!

引用:
原帖由 小稀 於 2019-1-14 04:34 PM 發表
洋人泥鄉郊?
關佢咩事?
我都係咁問,點解鄉郊代表選舉,有咁多鬼佬參加嘅?佢哋係鄉村居民?

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-1-14 04:32 PM 發表
司馬文率先喺上星期僅取得12票低票落敗<==total有幾多票先

if 幾仟人投, 得12......真係上ifc算 la
公民黨司馬文

有冇個選舉結果網站睇下

引用:
原帖由 男E 於 2019-1-14 04:28 PM 發表

新一屆鄉郊代表選舉由上星期日(6日)起,一連三個周日舉行。立法會議員朱凱廸早前聯同南區區議員司馬文等人組成「綠色鄉村約章」參選,惟全軍覆沒。至於爭取連任屯門良田村村代表嘅立法會議員何君堯則以8票之微,險勝對手。

朱凱廸等6人參加鄉郊選舉,但朱遭取消資格,而參選上水鄉嘅廖偉濂就提名不足,所以最終只有4人出戰。司馬文率先喺上星期僅取得12票低票落敗,而尋 ...
朱凱迪有得選咩?笑死

真本土都是愛國的。

係司馬文唔係住向港島間 僭建屋咩?

引用:
原帖由 保皇保出禍 於 2019-1-14 05:25 PM 發表
西環干預香港選舉,港人治港,名存實亡!
干預到, 泛人應該選唔到lor

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]