• 瀏覽: 4,618
  • 回覆: 78
引用:
原帖由 lawo 於 2019-1-14 11:49 PM 發表

佢係退休劣師.,未必係面皮厚,但老到傻儍地就一定係,唔會有人又選己完又選特手時對人唱英文歌
我就唔信佢係律師,奇差嘅理解能力,極冇說服力嘅論證,同九唔搭八,除咗面皮厚,佢邊忽似律師。早排同佢用英文交過手,佢應該小學程度,極可能內地學英文的,我轉頭搵返佢的英文嚟笑下先

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=27831334&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

呢度,佢唔夠人講又block 咗我,正人渣,已後都唔俾我同佢講英文

同一標題竟然有唔同迴響。一個係洋蔥頭帖,一個係豬頭帖。好明顯睇出分別啦!
你要開帖又容納唔到反對聲。
討論區呢種帖多的是。
討論唔需要提出證據?我話係就係?
再唔係不停引用蘋果轉載,要睇轉載唔好直接睇蘋果?
對事件有自己睇法有必要轉載?
有一種真理叫個個都知,但個個都知有需要別人去提?
有一種叫全港市民,動不動就話全港市民支持,全港市民反對,有無問過其他人?幾時自己被代表?
你要反中國好反香港好都要論據㗎!
無理由有論據會無人支持呀。

引用:
原帖由 mart1212 於 2019-1-15 07:07 AM 發表
同一標題竟然有唔同迴響。一個係洋蔥頭帖,一個係豬頭帖。好明顯睇出分別啦!
討論區呢種帖多的是。
有一種叫全港市民,動不動就話全港市民支持,全港市民反對,有無問過其他人?幾時自己被代表?
你要反中國好反香港好都 ...
最冇資格話自己比人代表的人, 就是支持中共國共慘黨一個人一票小圈子選香港特衰政府行騙長官!

引用:
原帖由 mart1212 於 2019-1-15 07:07 AM 發表
討論區呢種帖多的是。
你要反中國好反香港好都 ...
無錯,唔比人反對唔係叫討論,係叫宣揚自己想法,最討厭就係批評執政者乜乜乜但自己就做到比佢地口中獨材者獨裁100倍嗰啲,就好似良心之光及浪裏條白呢啲人咁

引用:
原帖由 ononkaycourt 於 2019-1-14 04:28 PM 發表

佢嗰種語言暴力,箝制思想嘅行為令人髮指,本身佢自己都柒㗎啦,經常出啲戇鳩post, 又誤導又離題,仲可以咁樣話返人!佢真係冇撚得頂
佢師承公賊黨, 擅長指鹿為馬, 做黃狗就是要顛倒黑白或戇鳩鳩。

引用:
原帖由 2017TTTT2017 於 2019-1-15 07:45 AM 發表

最冇資格話自己比人代表的人, 就是支持中共國共慘黨一個人一票小圈子選香港特衰政府行騙長官!
唔選長毛做特首當然係小圈子啦。
我都想知有邊個國家唔係有特定嘅候選人再從中挑選。
就以討論區美狗最熱愛嘅美國為例,而國民都係有權選擇今屆由邊個黨執政而唔可以一人一票選總統。

引用:
原帖由 ononkaycourt 於 2019-1-14 11:54 PM 發表

我就唔信佢係律師,奇差嘅理解能力,極冇說服力嘅論證,同九唔搭八,除咗面皮厚,佢邊忽似律師。早排同佢用英文交過手,佢應該小學程度,極可能內地學英文的,我轉頭搵返佢的英文嚟笑下先

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=27831334&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

呢度, ...
係真㗎,梨永遠健康,昵度香土好多人知㗎

引用:
原帖由 ononkaycourt 於 2019-1-15 09:12 AM 發表

無錯,唔比人反對唔係叫討論,係叫宣揚自己想法,最討厭就係批評執政者乜乜乜但自己就做到比佢地口中獨材者獨裁100倍嗰啲,就好似良心之光及浪裏條白呢啲人咁 ...
良心之光 = 浪裡白條,經以由超版証實。佢話係講俾高層人士聽者,我等議民,自然要block就block啦。

引用:
原帖由 lawo 於 2019-1-15 10:06 AM 發表

係真㗎,梨永遠健康,昵度香土好多人知㗎
簡直係司法界之恥

引用:
原帖由 ononkaycourt 於 2019-1-15 11:09 AM 發表

簡直係司法界之恥
你信嗎,佢只是造成一種感覺,令你覺得似,但佢從來沒有正式或者較肯定承認自己是什麽東西。

引用:
原帖由 40342 於 2019-1-15 11:39 AM 發表

你信嗎,佢只是造成一種感覺,令你覺得似,但佢從來沒有正式或者較肯定承認自己是什麽東西。
簡單,上網易搵李律師寫過嘅野,睇幾編就知係唔係良心之光/浪裏條白

引用:
原帖由 ononkaycourt 於 2019-1-15 11:45 AM 發表

簡單,上網易搵李律師寫過嘅野,睇幾編就知係唔係良心之光/浪裏條白
早前以找過,但找不到。

引用:
原帖由 40342 於 2019-1-15 12:00 PM 發表

早前以找過,但找不到。
唔洗咁認真,佢係咪律師都好,有錯佢就要認,唔比人講野就抵比人小。

引用:
原帖由 ononkaycourt 於 2019-1-15 12:08 PM 發表

唔洗咁認真,佢係咪律師都好,有錯佢就要認,唔比人講野就抵比人小。
早幾年有人在香討以某種身份去威脅會員,結果被人一棍打得如過街老鼠,現在不敢再用了。

同佢討論係浪費時間,間中打一棍就算,其他俾豬當評價算了。

引用:
原帖由 40342 於 2019-1-15 12:19 PM 發表

早幾年有人在香討以某種身份去威脅會員,結果被人一棍打得如過街老鼠,現在不敢再用了。

同佢討論係浪費時間,間中打一棍就算,其他俾豬當評價算了。 ...
願聞其詳

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]