• 瀏覽: 10,593
  • 回覆: 120
  • 追帖: 2
+13
引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-1-13 11:56 PM 發表
、、

上得網,都預左比美帝監控,支配,你有本事咪唔上網囉!
我就係有本事!
利用美帝的網…
來消滅美帝的狗!

……又奈得我何咩

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-1-13 11:56 PM 發表
、、

上得網,都預左比美帝監控,支配,你有本事咪唔上網囉!
我有錢
我就可以…點用你都得啦!

你有能力…可以唔畀我用咩?
……又奈得我何咩???

引用:
原帖由 版煮報夢 於 2019-1-13 07:03 PM 發表
歐洲市場幾撚巴閉 呢啲就係盟友和假民主嘅威力 你中國食屎啦 毒撚
撚巴閉???

唔睇都真係唔知,一睇之下,原來而家咁多大陸共產黨廢物入嚟香討留言
其實你地浪費資源啦,香討哩個討論區,已經唔係十幾年前嘅香討
而家已經冇咩代表性,冇咩香港人重視架啦

引用:
原帖由 殖民奴的末日 於 2019-1-13 10:29 PM 發表

那不一樣
波蘭也說與華為無關
華為也認為此人涉嫌違反所在國法律而被調查,該事件對華為的全球聲譽造成了不良影響,依據公司勞動合同相關管理規定,華為決定立刻終止與王偉晶的僱傭關係。

所以不管是所在國還是公司都認為與公司無關

現在大規模監控有證據的只有  棱鏡
與五眼聯盟

棱鏡監控歐洲十幾個國家十幾年
甚至連德國總理默克爾都被監控15年
美國甚至還通過網軍侵入華為 ...
狗奴才也在被監控行列內……只能盡力對外狂吠,
一嚟可表示忠貞,
二嚟心理可得到平衡。

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-1-13 11:02 PM 發表

證據就在共產黨的情報法!
情報法強制所有中華人民共和國人,包括你,做情報員。
大陸情報員就係特務,就係我地人類嘅公敵,幾時拉都得,拉邊個都得,明未?

美帝發明互聯網,當然有責任同義務監控。你唔中意咪唔好上網囉! ...
中國有條咁嘅法律?唔係掛,咪所有人都變情報員,咪玩啦!

引用:
原帖由 kam0001 於 2019-1-14 03:04 AM 發表
唔睇都真係唔知,一睇之下,原來而家咁多大陸共產黨廢物入嚟香討留言
而家已經冇咩代表性,冇咩香港人重視架啦 ...
點都好過你D法輪廢物

波籣係歐洲第一病夫,又係第一作死國,先後敵視德俄,俾人亡國收場,對中國一向不友善,一戰和會上就無故為日本拉偏架攻擊中國.

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-1-13 11:05 PM 發表

華為係黨企,替共產黨支助恐怖主義活動,人人得宜誅之。
美帝消滅華為,做得十分正確。
你就睜大眼睛看看你主人有本事消滅華為不 ?

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-1-13 11:29 PM 發表

情報法:
“第七條 任何組織和公民都應當依法支持、協助和配合國家情報工作,保守所知悉的國家情報工作秘密。”

點啊,你今日搜集左情報未啊?

我們對付 中華人民共和國人,從來都只用共產黨的標準,不會用雙重標準,請放心。

共產黨可以隨時向 中華人民共和國人 亂槍掃射,我們亦會建議文明世界用同樣方式對付中華人民共和國人。 ...
可憐
被毒果餵養出的毒物
真是毒果吃多了
全是假消息洗腦智障

引用:
原帖由 商界長長主題 於 2019-1-13 11:37 PM 發表

十分認同,當波蘭沒有利用價值時,我們買定花生睇老美怎樣收拾佢😜😜😜
X2

引用:
原帖由 kam0001 於 2019-1-14 03:04 AM 發表
而家已經冇咩代表性,冇咩香港人重視架啦 ...
那你是什麼啊?

引用:
原帖由 pimon 於 2019-1-14 07:59 AM 發表

狗奴才也在被監控行列內……只能盡力對外狂吠,
一嚟可表示忠貞,
二嚟心理可得到平衡。
它們心裡很奇特

引用:
原帖由 一生冇求 於 2019-1-14 08:22 AM 發表

點都好過你D法輪廢物
你對號入座???

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]