• 瀏覽: 32,180
  • 回覆: 252
  • 追帖: 3
+13
上次港鐵大冧果日
響𥚃面車廂一約45婦、臀貼我炮避吾到、硬埋、佢又避吾到望我、臀炮貼到實

我一向站在最安全位置, 睇幾個大媽鬥鬆踭鬥撞好過

引用:
原帖由 千億散盡還復來 於 2019-1-13 09:52 AM 發表
女權過大。女性要自保可學中東女包到實一實。
應該恢復伊斯蘭有關部分的律法

自戀自大女

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2019-1-13 10:11 AM 發表
我真係要認真講,作為男人真係要醒目啲😎

1. 要學識得從神態氣質spot out 邊一類型女人係多疑、神經質、自戀自大女人。

2. 如果有朋友係這種"神經質多疑女" 盡量避免近距離接觸,even講有味笑話都費事同佢講,唱K飲酒大圍走你都快走,唔好同佢單獨留下,送返屋企可以的士你坐前座佢坐後座或一班人送。

3. 如果係街上遭遇呢類型女人你唔識嘅,例如地鐵…你最好行遠啲,走返入男人 ...
一些港女真係好自戀多疑的。

引用:
原帖由 齋睇唔買 於 2019-1-13 09:19 AM 發表
我試過逼出去時兩隻手都捉住上邊條鐵,一樣俾件肥婆當我非禮佢。
下面頂到佢??

所有例子都係女性被性騷擾 ,咁又算唔算性別歧視

所有男乘客搭車時都高舉雙手吧!

引用:
原帖由 9988hk 於 2019-1-13 10:45 AM 發表
所有例子都係女性被性騷擾 ,咁又算唔算性別歧視
我試過企兩節車中間,架車大把空間,個阿姐都走埋黎背對貼住我企。我咪問佢喺咪想企我個位,喺就出聲我讓俾佢

撘車要攪到咁辛苦真慘

引用:
原帖由 齋睇唔買 於 2019-1-13 09:19 AM 發表
我試過逼出去時兩隻手都捉住上邊條鐵,一樣俾件肥婆當我非禮佢。
下面旭嚟旭去

最好自備黑超。帶住就萬無一失。。有鬼證據我望

攜帶陽具行街算不算意圖強姦女人?

睇少D毒果就冇事啦

我得155,扶唔到地圖板

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]