• 瀏覽: 32,177
  • 回覆: 252
  • 追帖: 3
+13
引用:
原帖由 家中大流彈 於 2019-1-13 12:41 PM 發表

屈?咁易咩!個講師都爆左自己眼甘甘望人個胸,呢D 係非禮喎,屈條撚咩,冇人叫佢視姦人,你去小便比個基佬係咁昅你條撚,你都火想打人啦下話
對眼唔係望其他嘢,唔通望自己呀?乜嘢叫眼甘甘呀?你唔望人點知人哋「眼甘甘」望你呀?剩係你可以因為人哋眼甘甘望你就話俾人非禮?女人心口多兩舊肉大哂?多年前,有個中年女子响街市買菜,因街市工人無著衫而被個中年女子告性騷擾⋯⋯⋯⋯⋯

metoo威力在於無招勝有招,一旦纏上你你冇做都分分鐘身敗名裂。

笑出聲

引用:
原帖由 阿卡斯 於 2019-1-13 10:20 AM 發表
第一招直頭白痴.....要是你遇到小偷的話又如何....人家能快速地扒走你的荷包然後閃人....你被這麼多人逼住想找出及捉到小偷的機會更微....因為你把雙手都舉高出幾個馬位.... ...
比人偷野事小,比人屈非禮事大,會做成心理創傷,比親人朋友恥笑,比大眾甚至傳媒起你底作花名老屈,就算告唔入一世也背著色狼污名!真係生不如死㗎!尤其屈你既本身係豬扒!那更不堪

舉高雙手,話你逼佢聞你體味,都可以係性騷...

話你知d月台站務又係衰9格
係咁叫d人迫咪d迫咪d有位架
我屌興興地真係吊9佢
已經面貼面咁濟
直頭鼻噴d氣去到我手
痴線

引用:
原帖由 jipyrbo 於 2019-1-13 11:14 AM 發表

唔好玩啦香港男人要咁撘車自保,仲話香港係男女平等? 根本女權至上就真。索性要求港鐵成立男士專用車箱,比能晒女大權用晒港鐵吧!

講真: 港鐵車廂一般共有8的節,頭4廂為男仕專用,尾4廂為女仕專用(月台地下候車位及車身用紅藍色條分別),界別中間車箱不連通,任何空滿載客下,河水不犯井水,實現真正男女平等待遇。 ...
香港「男女平等」係縮寫簡稱來的!正確係「男賤女尊胸平唔等人」

日本有女性專用車箱保護女性,防範痴漢
香港應該有男性專用車箱保護男性,防範港女

On 9 mtr 有親長腿靚女我都會狂吸,你吹得我脹咩!

律師你收皮啦

是否性騷擾視乎條女覺得你係咪靚仔

引用:
原帖由 西部鬆弛的通道 於 2019-1-13 12:03 PM 發表

畀啲咁嘅老婦逼住
咁嘅環境都硬到
你都好大性需要喎
環境被迫⋯⋯加上佢不停磨我炮⋯⋯又不時望我
我也怕她嗌

好多時逼地鐵, 四圍D女人用袋撞我
佢o地要保護自己, 我都要保護自己, 一定反方向用個袋撞到佢o地彈開, 如果冇袋會用佢o地個袋推開佢o地個人
總之表明我冇打算搞佢o地 

引用:
原帖由 大大贏家 於 13/1/2019 14:09 發表
On 9 mtr 有親長腿靚女我都會狂吸,你吹得我脹咩!
告低胸短裙女猥褻, 公眾地方行為不檢, 妨擾公眾秩序
叫佢o地入監倉低胸飽佢

引用:
原帖由 estateman 於 13/1/2019 14:14 發表

環境被迫⋯⋯加上佢不停磨我炮⋯⋯又不時望我
我也怕她嗌
你可以告9佢非禮

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]