• 瀏覽: 26,220
  • 回覆: 443
  • 追帖: 1
+10
引用:
原帖由 finalcountdown 於 2019-1-13 05:31 AM 發表
點解咁多國家辱華,大陸有無檢討下自己先?
就係因為有你啲噉嘅中國人囉。

引用:
原帖由 finalcountdown 於 2019-1-13 08:36 AM 發表

黃咩絲呀,依家我確確實實講左外國辱華原因,要你大陸人檢討,擺明救緊國!
睇你都係從大陸來港剛剛攞身份證

引用:
原帖由 finalcountdown 於 13-1-2019 08:27 AM 發表

香港人就算被歧視,完全都係大陸人所作所為影響
像你這種思維,就算係公司都俾人睇唔起。

引用:
原帖由 finalcountdown 於 2019-1-13 05:52 AM 發表

個個貪慕虛榮,充大頭,死要面,自己國家買罐奶粉都無,周圍衝周圍搶,學咩人講禮儀呀?
比錢買叫搶?戈三隻洋奴港女去台灣偷鮑魚入廁所食就叫搶啦

師兄有見地,香討都有唔少漢奸(極可能是台灣人、法輪功及泛民陣營)。X 2

@sng850
引用:
原帖由 一個飯煲三個蓋 於 2019-1-13 05:48 AM 發表

冇辦法啦,中國咁多漢奸,專登做啲衰嘢去醜化中國。

引用:
原帖由 finalcountdown 於 2019-1-13 05:31 AM 發表
我都想知道點解係香港零X舍多漢奸,呢d漢奸嘅父母應該檢討下

賣國賊😂😂😂

引用:
死返堆填區喇

引用:
原帖由 紅塵飛飛 於 2019-1-13 06:44 AM 發表

蛻皮蝗蟲
佢地一定唔係中國嘅種,佢祖父母、父母係中國人,到佢唔係,執番嚟展養嘅,佢一係冇種,一係野種,可能係雜種㖭

引用:
原帖由 finalcountdown 於 2019-1-13 08:53 AM 發表

大陸係咪無奶粉?
人地有錢鐘意去邊度買咪去邊度買,你窮L又唔抵得?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]