註冊 登入

[國際政局剖析] 美帝又向中國採攻勢!

波蘭 對美國 需要 華為 的證據  心領神會

現在就 製造個 華為 的證據 給美國 

就跟波蘭知道美國對付俄羅斯的 目的

就哭著求著 美國駐軍 波蘭

這是一個 奇葩國家

不然不會成為大國擦腳佈 

精選樓盤
引用:
原帖由 赤共 於 2019-1-12 10:10 PM 發表

成日話人哋係美國隻狗,中國係俄羅斯隻狗你唔講
呢點較難同意,中國不斷向烏克蘭買軍火買技術,而烏克蘭則以俄羅斯為敵人。中國不斷俾錢烏克蘭賺,轉頭用來對抗俄羅斯。

回覆 引用 TOP

波蘭之國家自古跟中國有仇,人民最要記住。

回覆 引用 TOP

華為加油

回覆 引用 TOP

美狗最在意別國扒佢頭!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 赤共 於 2019-1-12 10:10 PM 發表

正一白痴狗!

回覆 引用 TOP

華為呢次認條友係犯左個人罪行,仲已經炒左..

回覆 引用 TOP

现時真的有点似清末!八国联军,南京條约,北京條约!
如不想历史重演,中國只有一條路!打!!!

我們很容易把自己的做法丶想法合理化 …………
如偷了别人一個橙吃丶會認為別人不應該追究丶
因為樹上有很多橙丶吃了一個不算什麼
如果那個果農追究丶就會認為那個果農是故意為難⋯⋯ 🙄
甚至認為果農是受仇人指使丶設個陷阱來陷害自己的

但是很少人會自我反思丶不問自取丶吃人家種的一個橙丶
是否一個正確的行為? 🤔

佢想做美9攞9糧,但鹵味唔認,即流浪9

有人話: 響香港撈得掂, 或撈得唔錯嘅人, 都唔會仇中反中.

回覆 引用 TOP

互相攻擊沒有好結果,只會2敗俱傷

回覆 引用 TOP

引用:

俄羅斯背叛馬克思,中國沒有。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 元朗天水圍新仔 於 2019-1-12 10:47 PM 發表

咁你又係邊個隻🐶呢
犯民

孤身打馬南屏舊橋過,
恰逢山雨來時霧濛濛。
想起那年傘下輕擁,
就像躺在橋索之上,做了一場夢。
夢醒後跌落,粉身碎骨,無影亦無踪。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 starr 於 2019-1-12 09:55 PM 發表

美帝對華攻勢最少持續十年
應該唔會,睇吓下屆總統點睇,制裁中國美國亦唔好受。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lam4451 於 2019-1-12 11:23 PM 發表

無家可歸的流浪9。
應該係花脷兼生滋,

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。