• 瀏覽: 15,522
  • 回覆: 95
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 bchk1842 於 2019-1-13 09:55 AM 發表
無性生活就買張機票去大陸叫雞啦,大陸多雞係常識,呢鋪我都唔撐日本
日本鷄會同你講情????會收你平D???

收你仲甘 唔好話??

AV 國

如果不和教練發生超友誼關係的話,是不可能會變強,不可能贏比賽的,這是世界田壇一個定律。

引用:
原帖由 Shawn22 於 2019-1-13 12:09 PM 發表
如果不和教練發生超友誼關係的話,是不可能會變強,不可能贏比賽的,這是世界田壇一個定律。
教練會將畢生功力,經過下體,源源不絕輸入運動員體內,內力大增,成為高手!

引用:
原帖由 SEW960I 於 2019-1-13 08:30 AM 發表

可能睇得多鄉土D帖學呢?
av 劇倩

引用:
原帖由 快樂榮 於 2019-1-12 09:21 PM 發表
日本體壇都爆出#MeToo醜聞!一名奧運會強化訓練部青訓教練,涉嫌性侵犯多名女高中生選手,甚至要求同女生母親發生性關係,

禽獸敎練原來唔只香港有,日本都有。

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport ... 0112_00882_001.html

日本體壇都爆出#MeToo醜聞!一名奧運會強化訓練 ...
床上教練

引用:
原帖由 bchk1842 於 2019-1-13 11:35 AM 發表

所以叫雞就一定返大陸,平靚正100/Q 300過夜
咁你仲反中? 身體出賣你喎??

其實, 見日本AV有源源不絶似的女學生下海, 係咪對日本縱容操控AV的黑幫橫行的警號呢??

在日本, 都時見到那些阿伯拖件後生索女出入温泉旅館, 日女係咪咁cheap呀???

引用:
原帖由 韋小達 於 2019-1-13 01:03 PM 發表
@邦之星 @步憫豬 @666.地獄之子
乜尻

和呆灣一樣,小日本最美的風景也是淫

AV反映倭國國情

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]