• 瀏覽: 20,653
  • 回覆: 189
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 erectdick 於 2019-1-12 09:19 PM 發表
做乜甘高興喳!上去嘅滿,即是下行未滿。仲有回本了嗎?未可樂觀,可能某省省長矛錢交電費,甘又停。或者落大雪又有延誤。
...
成日講回本, 高鐵系起左分流作用的運輸系統。

大白象!大白象!

引用:
原帖由 世上只有…… 於 2019-1-12 09:32 PM 發表

班反中L實揾到位插作都作到出嚟
遲下話你班次唔夠密,梳導唔到香港居民,甘多錢起高鐵原來都系癈既,正宗大白象。

有冇坐滿呀?

引用:
原帖由 erectdick 於 2019-1-12 09:19 PM 發表
做乜甘高興喳!上去嘅滿,即是下行未滿。仲有回本了嗎?未可樂觀,可能某省省長矛錢交電費,甘又停。或者落大雪又有延誤。
...
最少,引證到需求唔係毒媒所講~
你係為毒媒辯護,
定係為自己嘅無知辯護?

引用:
原帖由 wasana 於 2019-1-12 09:47 PM 發表

你去買到票先講啦!
早一星期都唔使皆意買到
佢有撚回鄉卡咩?

之前咪有班柒頭話大白象
又話西九上廣州仲慢過坐大巴
唔會有人搭既
班柒頭出黎講兩句啦

引用:
...
Idiot

奇怪點解呢排傳媒無報每日客流既,係咪日日都達標無得插政府所以唔再報呢

引用:
原帖由 chaolininin 於 2019-1-12 10:17 PM 發表

乜香港飛外國的飛機來回都滿的?
點會?
試過坐一班機由東京回香港,平均一人霸三個位。

引用:
原帖由 1333333 於 2019-1-12 09:12 PM 發表
班淡友早前唱高鐵開通客運量少無幾多人搭..哈哈日日滿座就要開多幾條高鐵,無常識如果一開通早期爆滿即係設計錯誤啦

【星島日報報道】港鐵晚上宣布,廣深港高鐵今晚所有往內地的列車車票已經售罄。港鐵表示,尚未購票的乘客,請致電高速鐵路購票及客務熱綫21200888查詢或瀏覽高速鐵路網站。乘客亦可考慮乘東鐵綫經羅湖或落馬洲返回內地。

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo. ...
地府快車!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]