• 瀏覽: 17,346
  • 回覆: 266
+10
引用:
原帖由 andyyyy 於 2019-1-12 08:30 PM 發表

咁所有人類離開香港,還番啲土地比野豬好冇?
.

有冇問過黨先??

而家黨每日放150落嚟㗎.....

每日150,咬老綜,住阿公,生活好輕鬆.....

野豬 同 傷講人快啲死開.....

.

引用:
原帖由 rocketdog 於 2019-1-12 08:48 PM 發表
曱甴,老鼠也是原居民呀,為何可以滅鼠滅曱甴呢?
.

因為老鼠曱甴冇丁權囉........

.

引用:
原帖由 暴龍隊員 於 2019-1-13 01:16 AM 發表

.

因為老鼠曱甴冇丁權囉........

.
野豬有??

689去食屎啦

槍斃689.....

引用:
原帖由 Hung196108 於 2019-1-13 12:04 AM 發表
佢應該講埋,有些「人」全無自理能力,如果家人無能力照顧佢地,應該俾佢地自然淘汰。
其實佢地浪費左好多香港納稅人稅金。
你講呢樣野是新加坡及日本都有做, 採納優生制

大陸同胞夠影響衛生啦,唔通又人道毀滅佢哋咩

引用:
原帖由 朱樓瑾 於 2019-1-12 08:31 PM 發表
野牛呢?
咁係咪應該殺晒所有野生動物呢咁?

引用:
原帖由 kentwby 於 2019-1-12 11:34 PM 發表
以前有特別狩獵隊咪幾好, 維持野豬數量同鄉郊居民嘅平衡,每年打二三百隻, 系自從一班環保L 左右漁護處做野, 又話絕育 乜乜物物 , 一年絕得十零廿隻, 搞到愈來愈多 。  ...
咪係, 澳洲是一向歡迎人獵殺袋鼠的, 雖然澳洲地大,但袋鼠和人的比例達到20:1. 每20隻袋鼠才有一個人. 物競天澤,適者生存, 如果不狩獵野豬以維持野豬數量,只會幾何式增多. 到時食物不足野豬自然找其他野生動物及植物食, 只會令另一種動物及植物大幅度減少, 影響生態平衝

因為野豬喺共產豬
所以共產國呢加發共產豬瘟

我信回教呀

689 垂薕聽政

太PK

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2019-1-12 07:22 PM 發表
今次我都不支持, 野豬本來係香港原居民, 市民侵佔豬的生活圈, 仲要趕絕人?
你有支持過CY?

何解政府高官咁愛處理豬狗事?

689 影衰共產

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]