• 瀏覽: 5,419
  • 回覆: 86
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-1-12 09:38 PM 發表

一直在失速下作戰.... 係咪今日最大笑話??? 要用眼鏡蛇代表近身作戰, 你叫J10B在失速下用機炮?  
一直在失速下作戰... 維持幾分鐘???? 呵呵呵.... 軍盲的自以為是得很.  眼鏡蛇之後唔駛加番速, 真厲害!!! ...
原來J10B唔夠推力加番速? 請問加番速要幾大推力? J10B仲爭幾多先夠力? 因為你之前話W10B唔夠推力,所以你一定有數據係手,我有無講錯。

引用:
原帖由 末日戰狂 於 2019-1-12 10:48 PM 發表

我只係知道中共把最重要的城市香港從歐洲強國---英國取回,至於你講既長白山這些荒地既歷史,真係唔知。

另外中共固守南海有經濟價值的諸島,寸步不讓。

請問中共幾時派兵佔領長白山? 派了幾多師兵力? 又為何撤兵? 如果從來沒有佔領過,又算不算中共領土? 還是只是中國歷史上曾經在某時刻出現過的領土? ...
長白山戰略經濟地位都十分重要, 居然俾你啲盲撐黨貶成荒地去合理法中共送土地歷史.... 你呢啲奴才真係可悲.

中國長白山為何變成北韓白頭山
https://www.chinatimes.com/realtimenews/20180215001408-260408

引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-1-12 11:05 PM 發表

長白山戰略經濟地位都十分重要, 居然俾你啲盲撐黨貶成荒地去合理法中共送土地歷史.... 你呢啲奴才真係可悲.

https://www.chinatimes.com/realtimenews/20180215001408-260408 ...
你仲未答我長白山幾時屬於中共領土?  還是只是中國歷史上某時刻出現過的領土?

引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-1-12 11:05 PM 發表

https://www.chinatimes.com/realtimenews/20180215001408-260408 ...
番查歷史原來長白山是滿族人的發原地。

咁你之前又話蒙古人領土唔關漢人(中共)事,咁點解現在滿族人領土又關漢人(中共)事??

引用:
原帖由 末日戰狂 於 2019-1-12 11:08 PM 發表

你仲未答我長白山幾時屬於中共領土?  還是只是中國歷史上某時刻出到過的領土?
俾埋條LINK你都唔睇.  1960年之前整個長白山都係中共領土, 所以金日成先至要游說中共將長白山分一半俾北韓.

至1960年代初期,北韓得寸進尺,以鴨綠江的發源地在長白山天池,是金日成將軍的革命事業發源地,應讓朝鮮世代人民景仰為由,向中國大陸政府提出將長白山一分為二,中朝雙方各佔一半的要求。為了說服陸方,北韓還以兩國同是社會主義陣營的兄弟國家展開情感遊說。

引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-1-12 11:15 PM 發表

俾埋條LINK你都唔睇.  1960年之前整個長白山都係中共領土, 所以金日成先至要游說中共將長白山分一半俾北韓.

至1960年代初期,北韓得寸進尺,以鴨綠江的發源地在長白山天池,是金日成將軍的革命事業發源地,應讓朝鮮世代人民景仰為由,向中國大陸政府提出將長白山一分為二,中朝雙方各佔一半的要求。為了說服陸方,北韓還以兩國同是社會主義陣營的兄弟國家展開情感遊說。 ...
以你羅緝咪即係蒙古侵佔的歐洲都係中共領土,你又話唔係?

咁什麼才是中共固有領土? 如何定義?

引用:
原帖由 末日戰狂 於 2019-1-12 11:13 PM 發表

番查歷史原來長白山是滿族人的發原地。

咁你之前又話蒙古人領土唔關漢人(中共)事,咁點解現在滿族人領土又關漢人(中共)事??
中共淨係代表漢人????  中共話佢代表中國境內包括內蒙, 滿, 漢, 新疆, 西藏人民喎, 你又攪分裂中國?
成吉思汗係外蒙人, 外蒙係一國中共承認既獨立主權國, 佢人民唔關中共事.
你啲歴史,政治常識真係差都極點.

第三系WS15 ?? 都未成功都算?

引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-1-12 11:20 PM 發表

中共淨係代表漢人????  中共話佢代表中國境內包括內蒙, 滿, 漢, 新疆, 西藏人民喎, 你又攪分裂中國?
成吉思汗係外蒙人, 外蒙係一國中共承認既獨立主權國, 佢人民唔關中共事.
你啲歴史,政治常識真係差都極點. ...
如果中共代表蒙古人,你又話蒙古領土唔關中共事? 你真係羅緝混亂到極點,正常人都好難明。

引用:
原帖由 南宮老人 於 2019-1-12 11:21 PM 發表
第三系WS15 ?? 都未成功都算?
盲撐黨就算係老解實驗室成功咗都算, 但係外國野要量產服役先至算.
ws-10b矢量只係驗証表演過, 就當有戰鬥力可以上戰場. 英國F35+流星有機有彈, 淨係要做整合就話人地有排都未會成功, 仲無知都話源代碼係秘密(佢地唔知英國係F35 TIER1 夥伴)所以一定攪唔掂.

影都未有就話第三? 咁勞斯來斯引擎呢?
還掂都喺吹, 不如吹量子電磁反重力引擎, 裝備喺即將服役的j30戰機, 用攞你命3000導彈, 射程10000公里, 老美飛機未起飛已經被擊落

引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-1-12 11:27 PM 發表

英國F35+流星有機有彈, 淨係要做整合就話人地有排都未會成功,  ...
請問以上誰說的? 請註明出處。 唔好搬龍門。

引用:
原帖由 末日戰狂 於 2019-1-12 11:08 PM 發表

你仲未答我長白山幾時屬於中共領土?  還是只是中國歷史上某時刻出現過的領土?
咁台灣幾時喺中共領土, 咁計香港都唔喺喎

引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-1-12 11:15 PM 發表

至1960年代初期,北韓得寸進尺,以鴨綠江的發源地在長白山天池,是金日成將軍的革命事業發源地,應讓朝鮮世代人民景仰為由,向中國大陸政府提出將長白山一分為二,中朝雙方各佔一半的要求。為了說服陸方,北韓還以兩國同是社會主義陣營的兄弟國家展開情感遊說。 ...
咪九噏,長白山屬中國領土是清朝的事,鴨綠江和江上島嶼全屬朝鮮是日本和滿州國協定的事,當是日本關東軍駐在東北,滿州國已差不多屬日本殖民地。

中共建國後和北朝鮮商議邊界,鴨綠江水面共管,江上島嶼以靠誰岸較近定歸屬,我國已佔回相當利益,長白山北朝鮮提出按國際習慣以山脊線為界,才有所謂分了一半天池的說法。

事實上珠峰也是按同樣原則讓尼泊爾佔有南面,中國保有北面。

引用:
原帖由 lyk898 於 2019-1-12 11:27 PM 發表
影都未有就話第三? 咁勞斯來斯引擎呢?
還掂都喺吹, 不如吹量子電磁反重力引擎, 裝備喺即將服役的j30戰機, 用攞你命3000導彈, 射程10000公里, 老美飛機未起飛已經被擊落 ...
中國中央中電視台講WS15已經成功,唔係我講,你可以唔信,正如你唔信DF21D一樣,唔關我事,我只是議事論事。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]