• 瀏覽: 17,341
  • 回覆: 161
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 一言狗頂 於 2019-1-12 04:38 PM 發表

保釣行動委員會召集人曾健成表示,已借得1000萬日元,保釋在日本被拘留的成員郭紹傑及嚴敏華,希望下星期二辦理保釋手續。

他指,家屬已探望兩人,形容郭紹傑心情已經平伏,結束絕食。曾健成說,兩人傾向不認罪,代表律師估計一旦罪成將被判監 ...
仲差人士擔保喎。快啲去搵李登揮啦!

嚴敏華好似一個無乜頭腦既女孩

因有係借要還嘅!入邊個數先。第二保釋左酒店食宿篤邊個睇數呀!牛哥話我捱義氣以自己私人戶口保管住一千萬先可惜係日元。個二位義士為安全計及節省開支保留實力作長期抗爭。留在日本監獄之內更合適。正所謂好食好住,又有醫療!

引用:
原帖由 維權嫖客 於 2019-1-12 05:12 PM 發表
保釋左
仲要生活費喎
點個俾 ? 
佢咁好體能,响AV國生活應該冇問題。玩下手,會被AV國以非法勞工罪驅逐出境,唔使受審添!

結束絕食,慳能d啦掉李鹵冇,面皮九尺厚,犯能完法就絕食搏乜能嘢,日本呀,係香港先會有班on9999仔采你,絕食,我屌.你.老.母

又想眾籌?

引用:
原帖由 維權嫖客 於 2019-1-12 05:12 PM 發表
保釋左
仲要生活費喎
點個俾 ? 
佢就爽啦!放到四月。

保釋咗之後可唔可以返咗嚟先?
唔得嘅話又要自己唔係嗰邊畀錢租酒店又要自己搵食
咁咪仲嘥錢?
單嘢又唔知幾時可以終結
不如係入面住日本、食日本仲好

三步曲

第一步借錢
第二步籌錢
第三步眾籌

最好將兩條粉腸流放去褔島,唔該晒🙏🙏🙏

引用:
原帖由 lam_km 於 2019-1-12 05:26 PM 發表
問邊間財務公司借?
壹全霉

籌唔到旗,市民已醒覺

兩條撚樣點解決性需要

引用:
原帖由 一言狗頂 於 2019-1-12 04:38 PM 發表
http://www.881903.com/News_Images/NewsBoss/resize/20190112_20190112-134412.jpg

保釣行動委員會召集人曾健成表示,已借得1000萬日元,保釋在日本被拘留的成員郭紹傑及嚴敏華,希望下星期二辦理保釋手續。

他指,家屬已探望兩人,形容郭紹傑心情已經平伏,結束絕食。曾健成說,兩人傾向不認罪,代表律師估計一旦罪成將被判監 ...
好慘!直接遞解出境。

吊你,直接遞解出境即係無罪釋放返香港?

唓!扮咩慘?搏同情。

1000萬日圓都要借? 梅成咁?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]