• 瀏覽: 17,287
  • 回覆: 161
  • 追帖: 1
還得到,先好借

絕食都結束?因為壽司太好食啦!

問刀疤肛借?

引用:
原帖由 --東方無敵-- 於 2019-1-13 05:38 AM 發表
保釋黎把撚咩 都唔俾出境
孟晚舟

真係奇怪喇,過年前咪話已經籌到幾十萬港元,只是欠人事擔保,所以出唔到黎,做乜依家又話「借」得到錢去保釋既?
真係算吧啦,祈求佢被判終身不得再入境,即時逮介出境仲好啦,不過既然唔能認罪,就需要有傻仔比錢佢地班親朋戚友去日本玩住等,等到郭賊出獄為止,果畢錢都唔少架。

引用:
原帖由 一言狗頂 於 2019-1-12 04:38 PM 發表
http://www.881903.com/News_Images/NewsBoss/resize/20190112_20190112-134412.jpg

保釣行動委員會召集人曾健成表示,已借得1000萬日元,保釋在日本被拘留的成員郭紹傑及嚴敏華,希望下星期二辦理保釋手續。

他指,家屬已探望兩人,形容郭紹傑心情已經平伏,結束絕食。曾健成說,兩人傾向不認罪,代表律師估計一旦罪成將被判監 ...
點解要結束絕食呀?
點解淆底呀?
點解唔堅持呀?驚死呀?無膽呀?
有無喺庭上小狗隻狗官呀?
我教你講:政治檢控無恥!JAP仔無恥!!
你喺庭上咁講,佢哋一定好驚架!

引用:
原帖由 siuhung 於 2019-3-11 03:54 PM 發表
真係奇怪喇,過年前咪話已經籌到幾十萬港元,只是欠人事擔保,所以出唔到黎,做乜依家又話「借」得到錢去保釋既?
真係算吧啦,祈求佢被判終身不得再入境,即時逮介出境仲好啦,不過既然唔能認罪,就需要有傻仔比錢佢地班親朋戚友去日本玩住等,等到郭賊出獄為止,果畢錢都唔少架。 ...
你估和牛,拖羅平呀?!
日本交通幾貴你知唔知?又北海道又沖繩,富士山…咁使錢呀?!

安排左邊日打把

暴龍哥話睇打把要著靚d

引用:
原帖由 全馬二世 於 2019-3-11 04:11 PM 發表

你估和牛,拖羅平呀?!
日本交通幾貴你知唔知?又北海道又沖繩,富士山…咁使錢呀?!
重有迪士尼, 環球影城...........
錢+時間係好趕

日本有無魚旦粉俾郭生解思鄉

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-3-11 04:16 PM 發表

重有迪士尼, 環球影城...........
錢+時間係好趕
喂,咁要條實頭踎多幾個月先好喎,日本咁大,都未玩晒

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]